Nedráždite ich! Tieto znamenia potrebujú k šťastiu aj samotu

Sú ľudia, ktorých samota ubíja a neustále potrebujú vo svojej blízkosti iného človeka.

14.01.2021 13:00
žena, čítanie, okuliare, kniha, literatúra,... Foto:
Samota? Nie všetci sú z nej nesvoji...
debata

Naopak, sú takí, ktorí aj vo vzťahu vyhľadávajú pravidelne samotu a užívajú si okamihy, kedy im nikto nerobí spoločnosť. Zvlášť sa to týka týchto troch znamení.

Rak je pomerne bojazlivé znamenie zverokruhu. Vo vonkajšom svete rýchlo znervóznie a často o sebe pochybuje, najmä v profesionálnom živote. Preto rak prežíva obdobie lockdownu celkom v pohode, samotu si doslova užíva. Väčšinou je rak introvert, takže sa nepotrebuje často kontaktovať s ľuďmi a so svojimi myšlienkami či pocitmi je rád sám. Dokonca, i keď je vo vzťahu, veľa vecí nosí v sebe a ťažko k nim púšťa partnera.

Blíženci sú zväčša pomerne nervózni ľudia. Veľmi ťažko sa vyrovnávajú so stresovými situáciami, náhle a spontánne rozhodnutia nie sú nič pre nich. Blíženci sa cítia dobre v priestore, ktorý dobre poznajú, užívajú si ticho a pokoj, hľadajú v sebe odpovede na otázky, ktoré im blúdia hlavou. Svojich blízkych milujú, ale nepotrebujú s nimi tráviť celé dni, večná spoločnosť „niekoho“ ich zbytočne znervózňuje.

Vodnár je rodený samotár. Vydrží celé dni ležať na gauči a pozerať obľúbené filmy či čítať knihy. Nepotrebuje, aby sa mu niekto prihováral a už vôbec nechce, aby mu ktosi neustále robil program. Nechce byť rušený partnerom v momentoch, kedy sa venuje niečomu, čo ho napĺňa. Ak je mu ponechaný priestor, vodnár zostáva vyrovnaným a pokojným partnerom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #samota #znamenia zverokruhu

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....