Tri skvelé scenáre, ak chcete skúsiť „temnejší“ sex

Nie je reč o zhasnutom svetle v spálni. Ak vás však lákajú temnejšie zákutia sexu, ale necítite sa priamo na sado – maso hry, skúste scenáre, ktoré uspokoja vaše túžby skúsiť niečo netradičné. Zároveň vám umožnia ochutnať, či je drsnejší sex pre vás tou správnou cestou.

12.01.2021 15:00
Sado - maso na domáci spôsob! Vytiahnite v... Foto:
Prejavte svoje najtajnejšie chute a spravte si z polovičky iba nástroj vášho uspokojenia.
debata

Je to hlavne o psychike

Bolesť nie je pre nikoho príjemná, ale za istých okolností sa môže stať vzrušujúca. Rozdiel je v postojí. Milovníci sado – maso hier vedia, že medzi vzrušením a nepríjemným pocitom je tenká hranica emócií. Preto je najdôležitejšie pre drsnejší sex pochopiť jedno pravidlo. Ide o hru, kde sa rozdelia úlohy dominantného a submisívneho. Vtedy má zrazu všetko úplne inú príchuť, ako keď ste v posteli seberovní. Na ochutnanie týchto hier sa extrémne hodia tri zaujímavé scenáre.

Slepá baba

Zviazanie očí. Má to dva aspekty. So zviazanými očami je človek automaticky v submisívnom postavení. Zároveň to druhému partnerovi okamžite poskytuje istú slobodu v sexe, keďže nie je sledovaný. Táto kombinácia roztočí v spálni dokonalú atmosféru divokosti. Ide o jednoduchú záležitosť, ktorú môžete vyskúšať prakticky na počkanie. Šatku na oči má doma každý a potom už stačí len zavrieť dvere spálne. Možno budete obaja prekvapení, aké túžby a pocity sa vo vás prebudia.

Kontrola orgazmu

Dominy dobre vedia, že kto má v rukách orgazmus toho druhého, tak má nad ním moc. Skúste si doma spraviť intímne hry pomocou kontrolovania vyvrcholenia. Snaha o orgazmus je prirodzená, no keď ten druhý zrazu oddiali možnosť vyvrcholenia, mnohí cítia až príjemnú bolesť, nedočkavosť, stávajú sa otrokmi túžby. Odďaľovanie orgazmu a manipulácia s ním je nová kapitola sexuálnych hier. Vyžaduje si čas, tréning, správnu techniku aj dokonalé vžitie sa do úlohy dominantného a submisívneho partnera. Ale nakoniec to stojí za to. Samotné vyvrcholenie je následne krajšie. Nielen kvôli oddialeniu, ale aj novej pozícii partnerov.

Sexuálna hračka

Túto však nedostanete v žiadnom sexshope. Spravíte si ju z partnera. Prejavte svoje najtajnejšie chute a spravte si z polovičky iba nástroj vášho uspokojenia. Musí sa podriadiť tomu, po čom túžite. Stane sa nástrojom vašich túžob. Budete si s ním robiť čo len chcete v rámci možností a stanovených hraníc. Tie však môžete oproti bežnému milovaniu aj jemne posunúť. No a potom sa prirodzene vymeníte. Takáto živá sexuálna hračka je pre mnohých najkrajším úvodom k sado – maso hrám. A často je obľúbenou praktikou aj u pokročilejších hráčov v tomto žánri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sado-maso #sexuálne hry #sexuálne fantázie #temný sex

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....