Sex tipy na rok 2021. Mala by ich zažiť každá žena

Ostať celý sexuálny život pri misionárskej polohe prekladanej jazdeckou a odzadu, je podobné akoby ste v reálnom živote ostali stále len s vedomosťami základnej školy. Čím viac však toho zažijete, skúsite a naučíte sa, tým krajší a plnohodnotnejší život prežijete. A platí to aj o intímnej oblasti. Rok 2021 prináša nové výzvy, ktoré stoja za skusy.

08.01.2021 09:00
milovanie, vzťah, intimity Foto:
Správne poňatá erotická masáž vie tak rozohrať zmysly partnerov, že ju budete považovať za krajšiu ako sex.
debata

Shibari

Japonská technika viazania, vďaka ktorej sa každé telo môže stať erotickým darčekom. Nejde o bondáž na západný spôsob. Japonci techniku zväzovania v erotike povýšili na umenie. Nielen vizuálne, ale aj pocitové. Shibari je niečo, čo sa zapáči aj dvojiciam, ktoré príliš na sado – maso nemajú bunky. No eroticko – romantické zväzovanie ich duši polahodí.

Sex s hračkou

Hračiek je neúrekom. Stačí si vybrať len tú svoju na poznávanie. Navyše to môže byť pekná erotická tradícia, vybrať si každý rok niečo nové do postele. Na obohatenie zážitkov, fantázií a hier. Prečo neskúsiť nepoznané cesty k rozkoši? Erotické hračky sa už dávno zbavili stigmy, že patria len do nočného stolíka osamelých. Práve naopak. Vedia dodať partnerskému milovaniu poriadne živú iskru.

Erotická masáž

Ak ste ju ešte neskúsili, jednoznačne musí byť na zozname vecí, ktoré by vám mal rok 2021 priniesť. Správne poňatá erotická masáž vie tak rozohrať zmysly partnerov, že ju budete považovať za krajšiu ako sex. Je dlhá, krásna, podporuje rozkoš, predlžuje orgazmus a dá sa zvládnuť aj bez drahých kurzov. Stačí len trochu snahy, kvapka štúdia a zažijete more rozkoše. Tak smelo do toho.

Skúste nové pozície orálneho sexu

Často sa hovorí len o nových pozíciách klasiky, ale máme tu širokú plejádu intímnych pozícií pri orálnej stimulácii. Niektoré vedia byť naozaj horúce pre oboch partnerov. Inšpirovať sa môžete polohami tantry, modernými erotickými filmami, alebo s trochou fantázie využiť aj vlastné variácie. Aj dráždenie ústami vie byť krajšie, ako ste zažívali dodnes.

Jedlo a sex

Kombinácia dobrého jedla a intímneho potešenia je na vzostupe. Ako sa s jedlom zvyknú kombinovať nápoje, ide to aj s inými druhmi potešenia. Typickým príkladom je milovanie. Spojte pôžitok z ovocia, čokolády, pochutín s láskaním. Zapojiť viac zmyslov znamená aj viac potešenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orálny sex #zážitok #sexuálny život #masáž #erotická hračka #milostné polohy

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...