Análna masturbácia. Nepoznaná, ale vysoko vzrušujúca

Zahalená rúškom dvojnásobného tajomstva. V dámskej spoločnosti sa o masturbácii príliš nehovorí a tá análna je tabu samo o sebe. Avšak poodhaliť závoj cudnosti znamená, že si môžete spraviť dobre aj inak ako to poznáte. Neraz dokonca lepšie.

02.01.2021 12:00
sex, intimity, masturbácia Foto:
Za skúšku jednoducho žiadna žena nič nedá.
debata (10)

Spravte si mentálnu sprchu

Ashley Harris, ktorá učí ženy prežívať naplno svoj sexuálny potenciál hovorí, že análna masturbácia je trochu novinkou vo svete ženskej erotiky, ale ona ju odporúča každej žene. Prvým krokom je prestať sa pozerať na konečník ako na niečo nečisté ale skôr ako na niečo, čo nám môže otvoriť komnatu do nepoznanej siene rozkoše.

Ideálne vo vani

Prvé zoznámenie radí Ashley Harris absolvovať vo vani. Vyhnete sa tak otázke, či to bude dostatočne hygienické. Navyše vo vani sa skvele uvoľníte. Doprajte si penu, pokojne aj sviečky, samomasáž tela. Pripravte sa na jemnú masáž konečníka napríklad hladkaním bradaviek alebo klitorisu.

Postupujte pomaly

Nemáte sa kam ponáhľať. Nemusíte nič predstierať, nikomu sa prispôsobovať. Doprajte si toľko času koľko potrebujete. Zistíte, že jemná masáž konečníka je veľmi príjemná. Okrem toho nie je nikde napísané, že okamžite sa musíte dostať k prieniku. Mnoho žien podľa Ashley Harris len k bežnému dráždeniu klitorisu pridá aj jemnú masáž análneho otvoru. Aj to pripraví o niečo zaujímavejšie zážitky, ako ste poznali.

Použite hračky

Análne dildá sú vyrobené s dôrazom na potešenie. Aby ste nemuseli príliš veľa tápať, kde vám to bude robiť dobre na tých správnych miestach. Pomaly skúmajte a prežívajte zážitky, ktoré vám poskytne „druhá strana vagíny“. Ashley Harris totiž hovorí, že stimulácii istých miest vo vagíne, je zaujímavejšia, ak sa pojme z druhej strany. Za skúšku jednoducho žiadna žena nič nedá.

Uvoľnite sa

Ak vám niečo vyvoláva príjemné pocity, užite si ich bez strachu, výčitiek, bez pocitu, že robíte niečo nesprávne. Ashley Harris radí ženám aby svoje telo spoznávali a experimentovali s tým, čo im robí dobre. Navyše vďaka masturbácii môžete zistiť, že konečník môžete aktívne zapojiť aj pri milostných hrách s partnerom. Budete sa poznať, aj svoje pocity. Z malého kroku pre potešenie sa tak môže stať veľký krok pre váš intímny život.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #masturbácia #análny sex #erotické hračky #análna masturbácia

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...