Peniaze sa na nich priam lepia! O ktorých znameniach zverokruhu to platí?

Peniaze nie sú najdôležitejšou vecou v živote... Iste. Ale mať ich rozhodne nie je nepríjemné.

04.01.2021 09:00
žena, peniaze, práca, euro Foto:
Ako sa vám darí s peniazmi?
debata (1)

Niektoré znamenia sú dokonca predurčené k tomu, aby sa peniaze na nich „lepili“ o čosi výraznejšie, ako na ostatných ľudí. Ste medzi nimi aj vy?

Lev

Lev má podnikanie v krvi. Sú obzvlášť silní vodcovia a milujú konkurenciu. Radi riskujú, ale všetko vopred starostlivo analyzujú a vyhodnocujú možné výsledky a dôsledky svojich rozhodnutí. Presne to ich robí takými úspešnými a takisto bohatými.

Býk

Býk je bystrý, trpezlivý a vytrvalý. Tvrdo pracuje na tom, čo chce dosiahnuť. Ak sa očakávaný úspech nedostaví okamžite, býk pokračuje vo svojom úsilí. Vyčkáva, prehodnocuje, plánuje, upravuje svoje stratégie. To posúva toto znamenie v jeho práci stále vyššie a vyššie. S tým súvisí aj postupné a systematické nadobúdanie majetku.

Váhy

Optimistické znamenie zverokruhu pôjde vždy svojou cestou, bez ohľadu na to, ako veľmi hrboľatá bude. Váhy vždy zostávajú pokojné, ich život sa vyznačuje stabilitou. Táto sila spojená s mimoriadnou inteligenciou vedie zvyčajne k dobrým rozhodnutiam v oblasti financií. A to znamená narastajúce sumy na účte.

Ryby

Ryby sú veľmi kreatívne a vždy sa usilujú vniesť do svojej práce vášeň. Vďaka tomu sú obzvlášť úspešné. Toto znamenie zverokruhu je navyše veľmi pôvabné a svojich obchodných partnerov si vždy ľahko omotá okolo prsta. Hoci ryby nie sú prvoplánovo nastavené na „množenie“ peňazí, darí sa im to len tak „mimochodom“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #znamenie zverokruhu

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...