Sexuálne pozície, pri ktorých najviac schudnete. Oplatia sa aj kvôli rozkoši

Spojiť príjemné s užitočným znamená užívať si krásny sex a pritom zhadzovať kilogramy. Skutočne to ide. Milovanie môže priniesť potešenie dvakrát. Raz v posteli a druhý raz na váhe. Aby sa však úsmev na tvári dostavil rýchlejšie, je lepšie si užívať v polohách, pri ktorých sa tuky pália prakticky samé.

22.12.2020 15:00
sexuálna poloha, sex Foto:
Potešíte jeho, aj svoju postavu.
debata (7)

Aspoň tridsať minút sexu

Fitnes centrá sú stále obmedzená a aj kardio v tuhej zime zaváňa zápalom priedušiek. V spálni však nefúka, je príjemne a milovanie dlhé tridsať minút pokojne nahradia kardio aktivitu, ktorej by sme sa mali denne venovať. Ak si zvolíte správne polohy, po orgazme môžete pokojne ostať v posteli. Práve ste spálili možno viac ako vo fitnes centre na bežiacom páse. Pritom omnoho príjemnejšie.

Pozícia hore s drepovaním

Vynikajúca kombinácia jazdeckej polohy so zapojením stehien. Nielenže si sadnete na partnera a budete sa knísať hore a dole, ale poriadne sa do toho opriete. Na partnerov penis si čupnete a drepujete presne v takom rytme, ako vám vyhovuje. Takto dokážete spáliť za pol hodinu rozkoše až 188 kalórií. Aktívnejšie ženy dokonca až 224. Je to aj kvôli zapojeniu stehenných svalov, ktoré patria k najväčším v ľudskom tele. Za pol hodinu si pritom môžete okrem intenzívneho spaľovania užiť aj niekoľkonásobné orgazmy.

Odzadu a vo vzduchu

Unikátna poloha, ktorá kombinuje veľmi obľúbenú polohu odzadu s pozíciou planku ako poznáte pri športe. Dá zabrať obom partnerom a hoci je žena pri tejto pozícii viac menej statická, tak výrazne páli tukové zásoby. Podľa prepočtov vás polhodinka v tejto pozícii bude stáť 144 kalórií. Ide o polohu pri ktorej sa dáte na štyri, ale partner vám vezme nohy do vzduchu a zdvihne ich k svojmu lonu, aby mal na kolenách, prípadne postojačky, dobrý prístup k vášmu lonu. Je to záťaž na brucho, ruky aj nohy, ale svalovicu znížia intenzívne orgazmy.

Poloha odzadu ako dva v jednom

Aj keď ostanete v polohe odzadu, môžete za tridsať minút spáliť viac ako 100 kalórií. Tu je však potrebné aktívne zapojenie. To znamená, že nebudete len čakať, ako sa vás zmocní partner, ale budete mu vychádzať aj intenzívne oproti. Výsledkom je spotené čelo, pár orgazmov a spálenie pár gramov tuku. Mimochodom poloha odzadu je jedna z favorizovaných na dosahovanie orgazmu. Až 79 % žien v nej veľmi efektívne vrcholí. Výhodou je, že si môžete pomôcť aj vlastnými rukami a to samozrejme tiež pridáva aktivitu a ďalšie spálené kalórie navyše.

Misionárovi sa vyhnite

Najrozšírenejšia poloha na svete je obohraná, trochu nudná a pritom čo sa týka spaľovania kalórií absolútne nevyhovujúca. Za pol hodinu v nej spálite len 44 kalórií. To prakticky znamená, že vaše telo si ani nevšimne, že ste súložili. Nehovoriac o tom, že je to podobné aj čo sa týka rozkoše. Najmenej žien vie dosiahnuť orgazmus práve na chrbte s nohami naširoko. Najvyšší čas zmeniť obohranú platňu, viac si užívať a vyzerať lepšie.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #sexuálne polohy #sexuálne hry #sexuálna inšpirácia #sexuálna kreativita

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....