Berte to na vedomie! Tieto znamenia sa jednoducho viazať nechcú

Pre niekoho je rozhodovanie sa o čomkoľvek ľahké, pre iného zložitejšie. Sú ľudia, ktorí chcú mať významné kroky rýchlo za sebou a takí, ktorí donekonečna otáľajú.

17.12.2020 17:00
žena, bezpečnosť, stres, strach Foto:
Ako sa zachovať?
debata

Viazať sa dlhodobo k niekomu či niečomu je pre zopár znamení zverokruhu náročné, priam nemožné. Ktoré to sú?

Váhy

Váhy často menia názor a ich hlavnou charakteristikou je náladovosť. Dnes im niečo vyhovuje, zajtra je to celkom iné. Aj preto majú s pevnými vzťahmi ku čomukoľvek čo komukoľvek istý problém. ľudia v znamení váh sú priateľskí, ale pevné väzby si vytvárajú len vo výnimočných prípadoch.

Blíženci

Blíženci majú dve tváre. A to sa prejavuje aj pri ich rozhodovaní. Z toho sú zväčša v ohromnom strese, často nevedia, čo robiť, ktorým smerom sa vydať. Aj keď sa už k niečom zaviažu, následne svoj krok zvažujú a mnohokrát oľutujú. Nedokážu samých seba presvedčiť, že to či ono rozhodnutie je správne. Na to, aby sa k niečomu či niekomu zaviazali, potrebujú naozaj silný impulz z vonkajšieho sve­ta.

Ryby

Ryby sú považované za veľmi plachých ľudí. Väčšinou majú strach z rozhodovania a tak ho zväčša nechávajú na iných. Ich najväčším problémom je to, že sa boja záväzku, pretože sú presvedčené, že môže negatívne ovplyvniť ich život. Zaviazať sa – to je pre nich čosi vyvolávajúce hrôzu. K akémukoľvek záväzku sa preto dokážu „dokopať“ len veľmi obtiažne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #rozhodnutie #znamenie zverokruhu #zásadný krok

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...