Koronavírus mení náš sex. Tieto pozície sa stali žiadanejšie

Pandémia koronavírusu mení mnoho našich životných návykov. Dokonca dokázala narušiť aj rutinu milostného života mnohých dvojíc. V istom zmysle to môže byť aj osvieženie. Do popredia sa totiž dostávajú pozície, ktoré doteraz boli v úzadí.

13.12.2020 10:00
erotika - Valentín - Foto:
Najžiadanejšie pozície sa zrazu stávajú tie, pri ktorých si nedýchame do tváre.
debata (3)

Viac sexu bez kontaktu tváre

Podľa zistení publikovaných v magazíne Marie Claire sa počas pandémie rozšírilo „googlenie“ pozícií, ktoré neobsahujú kontakt tvárou v tvár. Ukazuje sa, že sexuálne pozície bez bozkov sa snažia do milostného života aplikovať nielen dvojice, ktoré si chcú užívať náhodný sex, ale aj páry, ktoré žijú v jednej domácnosti. Pandémia koronavírusu mení pohľad na nás samých. Zrazu sa priame dýchanie si tvárou v tvár, aj keď ide o partnerov, stáva na istý čas neprijateľné. Najžiadanejšie pozície sa zrazu stávajú tie, pri ktorých si nedýchame do tváre.

TOP pozície

V milostnom živote začínajú viesť pozície odzadu, obrátená jazdecká pozícia aj pozícia lyžičky. Omnoho menej kontaktu tvárou v tvár prispieva k zmene sexuálneho správania a to môže dokonca v niektorých prípadoch stimulovať aj vyššiu sexuálnu aktivitu. Predsa len, ak v spálni zadujú nové vetry, nikdy to nie je na škodu. A misionárska pozícia už aj tak mnohým dvojiciam neponúkala dostatočne uspokojivé vyžitie. Pretože bola jednoducho príliš všedné.

Viac intimity

Namiesto živočíšneho sexu sa do popredia dostávajú aj pozície, pri ktorých dvojice prežívajú viac nehy. Zaujímavý je vzostup záujmu o erotické masáže. Tie sú v neľahkom období často aj nástrojom nielen na zníženie sexuálneho napätia, ale aj na prejavy lásky a nehy, ktorá sa v ťažkom období partnerom zíde. Spraví totiž dobre nielen telu, ale aj duši.

Radšej osamote

Zníženie mobility prirodzene prispieva aj k zníženiu sexuálnych kontaktov. To na druhej strane neznamená, že sa ľuďom znižuje aj sexuálna túžba. Švédske štatistiky poukázali na nárast predaja sexuálnych hračiek cez internet o viac ako 40 %. A to sa krajina vyhla mnohým drastickým opatreniam. To naznačuje, že najviac rastie obľuba sexuálnej polohy pri ktorej partnera nepotrebujeme.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #sexuálne polohy #erotika #sexuálny život #koronavírus

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....