Následky mojich činov? Tieto znamenia na ne myslia málokedy

Možno aj vy máte vo svojom okolí človeka, ktorý sa do všetkého púšťa bezhlavo a starosti s tým, kam jeho kroky vedú, si robí málokedy alebo vôbec nikdy.

12.12.2020 13:00
žena, štyridsať, spokojnosť, úsmev, radosť Foto:
Bezhlavo za dobrodružstvom!
debata

Tieto tri znamenia zverokruhu dôsledky svojich krokov nedomýšľajú:

Baran

Ide o zvlášť dobrodružné znamenie zverokruhu. Chce sa do všetkého pustiť okamžite, často ide „hlavou proti múru“. Následky? Tie ho nezaujímajú – ani tie, ktoré dopadnú na jeho plecia. O ostatných v jeho okolí ani nehovoriac. Pre jeho nasadenie je medzi priateľmi veľmi obľúbený, pretože pobyt kdekoľvek s baranom po boku prinesie zaručene nejaké prekvapenie.

Lev

O levovi je známe, že miluje byť stredobodom svojho „malého vesmíru“. Chce zaujať a je ochotný preto urobiť všetko. Vďaka jeho jemne sebeckému prístupu k životu sa ostatným javí ako ten, ktorý na následky svojich činov nemyslí. Ale pozor… Hoci sa dopúšťa chýb práve kvôli túžbe po pozornosti, je ochotný za ne niesť následky. Ak prestrelí, a levovi sa to stáva často, vždy je pripravený ospravedlniť sa.

Strelec

Strelec sa chce neustále zoznamovať s novými ľuďmi, objavovať zaujímavé miesta, iné kultúry. Svoje nadšenie strelec nevie držať na uzde a preto všetko často priveľmi uponáhľa. Občas sa do popredia derie jeho egoizmus a tak sa stane, že zabúda na ľudí vo svojej blízkosti. Potom, čo sa nabaží dobrodružstva, však zostáva so svojimi zážitkami sám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výzva #dobrodružstvo #znamenie zverokruhu

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...