Na tieto 3 vety vo vzťahu nezabúdajte! Sú naozaj dôležité

Je dôležité, aby ste vo vašom vzťahu "nezaspali na vavrínoch". A hoci žijete v idylke a zdá sa vám, že všetko beží tak, ako ste si vysnívali, nezabúdajte partnerovi ani v takomto prípade neustále opakovať, že...

07.12.2020 13:40
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Nech vaša láska stále prekvitá!
debata

Tieto tri vety do skvelého vzťahu patria, nezabúdajte na ne, dobre sa počúvajú z úst milovanej osoby.

Je mi s tebou krásne

To je pravdepodobne jeden z najkrajších komplimentov, ktorý môžete partnerovi povedať. Táto veta vyjadruje, že sa v prítomnosti partnera cítite skutočne príjemne a môžete robiť čokoľvek – len tak ležať na pohovke v obývačke, leňošiť v exotike alebo nakupovať potraviny na víkend. Ste spojení, všetko funguje a práve to spôsobuje vaše príjemné pocity, nech ste kdekoľvek.

Si taký sexi

Kto by nerád počul, že v očiach partnera je stále neodolateľný a sexi. Ak stále funguje vášeň, vzťah je nabitý dobrou energiou a tá ide ruka v ruke so všetkým ostatným. Drobné lichôtky aj prejavy vášne – čím častejšie ich z vašich úst bude partner počuť, tým viac sebavedomia mu dodáte. A tým posilníte aj váš vzťah či vášeň v spálni.

Fakt sa s tebou toľko nasmejem

Drahý vás nabíja optimizmom. Je to „veselá kopa“ a aj preto ho milujete. Dokážete oceniť, že sa aj vďaka nemu na svet pozeráte cez ružové okuliare a dokážete sa zasmiať na čomkoľvek. Je to práve kto, kto vás vie rozosmiať aj v momentoch, kedy prídete domov uťahaná a trocha nahnevaná po náročnom dni v práci, namiesto utápania sa v strese či smútku vie vždy situáciu vhodne odľahčiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Dôvera #partner #pochopenie

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...