Naučte sa používať ruky tam dole. Partner sa vám pri sexe poďakuje

Rukami môžete k partnerovi vyslať prosbu, darovať mu objatie, použiť ich na neverbálnu komunikáciu, alebo osvieženie v sexe. Ženské ruky predstavujú pre množstvo mužov atraktívny fetiš. Ak ich vie navyše partnerka zapojiť do erotickej hry, tak má zaručené, že ju o tú ruku muž aj požiada.

26.11.2020 15:00
sex, erotika, poprsie Foto:
Popri milovaní, masírovaní aj orálnom sexe, máte možnosť partnerovi vďaka prstom pričarovať doslova extatické zážitky.
debata

Masáž nadovšetko

Erotická masáž nepotrebuje, aby ste absolvovali náročné kurzy. Stačí len teplý lubrikačný alebo intímny gel a partnerovi dlaňami jemne masírovať semenníky aj telo penisu. Nič nepotrebujete rozmasírovať, skôr hladíte a na to predsa žiadne extra vedenie nepotrebujete. Navyše to najdôležitejšie vám naznačí sám partner jeho vzdychmi.

Skúste to nechtami

Veľmi erotický prvok a každý muž preferuje niečo iné. Niekoho vzrušia špicaté nechty, niekoho gélové, iného dlhé a umelé, sú muži, ktorí nedajú dopustiť na prirodzené. Vyskúšajte, aký typ rozžiari oči tomu vášmu a potom ich použite. Na prirodzenie. Môžete nimi prechádzať po tele penisu, semenníkoch, ale aj po vnútornej strane stehien. Ideálne počas predohry, no aj v prípade, že chcete partnera potešiť, ak máte napríklad svoje dni.

Masáž, ktorá vyžaduje dôveru

Popri milovaní, masírovaní aj orálnom sexe, máte možnosť partnerovi vďaka prstom pričarovať doslova extatické zážitky. Iba tým, že sa dotknete jeho prostaty. Možnosti sú dve. Začnite jemným tlakom a masážou hrádze medzi konečníkom a penisom. Prípadne na to môžete ísť ešte odvážnejšie, priamym stimulovaním prostaty cez konečník. Samotná masáž prostaty vyvoláva u mužov orgazmus. Ak ju pridáte k milostnému dráždeniu, na taký orgazmus nikdy nezabudne.

S rukami máte viac možností

Zatraktívniť milovanie môžete rukami na mnoho spôsobov. Veľmi obľúbený u mužov je ten, ak partnerka ruky používa a nemá ich len vedľa seba. Hladkajte partnera po chrbte, ramenách, rukách, hlave, po celom tele, na ktoré dočiahnete. Dlaňami prstami, nechtami, využite možnosti vášho tela na plný plyn. Uvidíte, že tak málo stačí a milovanie zrazu bude krajšie. A to nielen pre neho, ale aj pre vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #zlepšenie intimity #intímna masáž #erotické hry

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...