Prekontrolovať partnerov smartfón? Pre tieto znamenia častá praktika

Niektorí ľudia sú voči partnerovi viac než nedôverčiví. Dokonca až tak, že sa nezdráhajú z času na čas preveriť smartfón svojho drahého či drahej.

25.11.2020 09:00
prekvapenie, žena, mobil Foto:
Tak čo, pozeráte sa do partnerovho mobilu často?
debata

Ak ide o súkromie ich blízkych, stávajú sa niektorí ľudia hotovými špiónmi – zvlášť často pokušeniu kontrolovať tajne smartfón partnera podľahnú tieto znamenia:

Lev

Je váš partner lev? Potom je tu naozaj veľká šanca, že vás pozná lepšie, než si myslíte. Pre toto znamenie zverokruhu nie je nič zlé na tom, „mrknúť sa“ do smartfónu partnerky a uistiť sa, že v jej živote je stále na prvom mieste. Lev sa vyznačuje žiarlivou povahou a riadi sa heslom: Dôveruj ale preveruj.

Ryby

Ryby síce nie sú nejako špeciálne podozrievavé, ale sú len extrémne zvedavé. Preto túžia vedieť o živote partnera či partnerky čo najviac. Aj nekalým spôsobom – pátraním v telefóne. Ryby majú navyše značnú fantáziu a dokážu si v mysli vyfabulovať aj tie najneuveriteľnejšie scenáre. Tie si následne len chcú overiť…

Rak

Rak má mimoriadne citlivú dušu. Miluje z celého srdca a to isté očakáva od partnera. Svoje očakávania však potrebuje mať aj overené – to je dôvod, prečo sa nezdráha prekontrolovať smartfón partnera. Ak raka prevalcuje „čudný“ pocit týkajúci sa vzťahu či lásky, za správne považuje použitie všetkých prostriedkov, kontrola partnerovho smartfónu nie je preto ničím výnimočným.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smartfón #partner #znamenie zverokruhu

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....