Triky, ako byť lepšou milenkou. Sex vám zaručene vylepšia

Aj drobné zmeny v sexuálnom živote dokážu vyvolať búrlivú odozvu. Najmä ak partner zistí, že sa mu jeho partnerka behom noci premenila na dokonalú milenku. Nestojí to tak veľa a potešíte nielen milenca, ale vďaka jeho nadšeniu aj seba.

19.11.2020 15:00
milenka, milenecký sex Foto:
Ženy, o ktorých sa muži vyjadrujú ako o dokonalých milenkách, nemajú dokonalé telo.
debata

Rozkoš na oboch stranách

V dobrom vzťahu chcú byť pre seba partneri oporou, potešením aj skvelými milencami. Preto je príjemné vyjsť v ústrety túžbam a želaniam toho druhého a niekedy ho len tak prekvapiť pár zlepšeniami. Platí to aj o sexuálnom živote. Ak milostnú rutinu okorenia kroky, ktoré žene dajú punc milenky snov, okamžite to znásobí nadšenie. V posteli aj v partnerskom živote.

Ostaňte aktívnou

Aktivita v obľúbenej oblasti je jedna z najlepších vecí, ktorú môžete pre seba urobiť. A ani muži dobré milenky neposudzujú podľa toho, aké sú ich telesné výkony, ale práve podľa aktivity. Túžite po milovaní, skúšate partnera zviesť, alebo iba čakáte, kedy on sám navrhne nočné aktivity? Milenka, ktorá mužovi rozžiari oči je žena, z ktorej sála túžba po milovaní a nebojí sa nielen privoliť na experimenty, ale sama s nimi prichádza.

Správna strava

Znie to neuveriteľne, ale zdravá strava vie podporiť nielen vaše sexuálne libido, ale aj to, ako vás bude vnímať partner. Doprajte si dostatok banánov a ananásu aj broskýň. Zvýšia nielen váš sexuálny apetít, ale vďaka nim budete partnerovi aj lepšie chutiť. Čili papričky zas prekrvia intenzívnejšie vaše intímne partie a vy budete nielen ohnivejšia, ale dosiahnete ľahšie orgazmus. Skvelé pre partnera aj pre vás.

Masturbujte

Masturbáciu netreba vnímať ako osamelú odpoveď na sexuálnu túžbu a nedostatok rozkoše. Masturbácia otvára žene bránu k poznaniu vlastného tela. Preto budete omnoho lepšie vedieť, čo vám robí dobre a zaškolíte aj partnera. Na milovanie sa potom budete tešiť omnoho viac a prekvapíte pozitívne aj polovičku.

Zahoďte stres

Nielen ten z práce a zo života, ale aj z vlastného tela. Ženy, o ktorých sa muži vyjadrujú ako o dokonalých milenkách, nemajú dokonalé telo. No nemajú z neho komplexy. Neodmietnu sex odzadu kvôli vyrážke. Netvária sa ustarostene lebo pribrali pol kila. Nechcú sex zásadne potme, pretože sa necítia komfortne vo vlastnom tele. Prijať svoje telo a cítiť sa atraktívne znamená, že aj v mužovi vyvoláte úplne iné vzrušenie, ako keď sa budete aj pri najintímnejšie chvíli s najmilovanejším človekom cítiť neisto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milenci #masturbácia #sexuálna energia #intímnosť #erotické fantázie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...