Najviac obdarení muži pracujú manuálne... ale čím väčší penis, tým nižší plat!

Priťahujú určité zamestnania viac mužov, ku ktorým bola príroda štedrá pri rozdávaní centimetrov v rozkroku? Na túto otázku skúsil odpovedať nedávny prieskum a jeho výsledky možno (ne)prekvapia...

20.11.2020 07:00
Čo prezradí pohľad na mužský rozkrok? Foto:
Existuje súvislosť medzi povolaním, príjmom a veľkosťou mužstva?
debata (6)

Portál OnBuy.com oslovil 997 mužov z Veľkej Británie, pričom každý z nich dostal otázku na svoje povolanie, výšku platu a tiež dĺžku ich penisu. Z odpovedí vyplynulo aj nasledovné…

Najlepšie platovo ohodnotení muži nie sú zárukou toho, že budú aj najobdarenejší, keď príde reč na dĺžku ich mužského nástroja. Práve naopak. Dĺžka penisu sa priam úmerne skracovala s výškou ročného zárobku. Kým v kategórii mužov, ktorí zarábajú v priemere okolo 60-tisíc libier ročne je najvyšší počet takých, ktorých priemerná veľkosť mužnosti dosahuje sotva 8 centimetrov. Muži, ktorí v odpovediach uvádzali, že ich penis dosahuje veľkosť zhruba 20 centimetrov, zarábali v priemere menej ako 30-tisíc libier ročne.

zväčšiť Ako to vyzerá s centimetrami v jednotlivých... Foto: archív OnBuy.com
Ako to vyzerá s centimetrami v jednotlivých povolaniach. Ako to vyzerá s centimetrami v jednotlivých povolaniach.

Samozrejme, nedá sa to úplne generalizovať, pretože aj niektoré povolania vykázali mužov s priemerným, iné s väčším či menším nástrojom. Priemer s veľkosťou zhruba 15 centimetrov mal vysoké zastúpenie vo viacerých povolaniach – napríklad pri manuálne pracujúcich mužoch to bolo až 59 %, pri umelcoch 50 % a pri sociálnych pracovníkoch či zamestnancoch tretieho sektora 50 % opýtaných.

V ďalších kategóriách sa potom zastúpenie percentuálne znižovalo. Či už je reč o dĺžke smerom nahor, alebo nadol. Zaujímavosťou však je, že najviac mužov (7 %) s dĺžkou penisu menšou ako 8 centimetrov má bankový a finančný sektor. Rovnako sa však v tejto oblasti nachádzajú aj štyri percentá mužov s penismi zhruba okolo 20 centimetrov.

Vo všeobecnosti tiež platilo, že príroda bola s centimetrami štedrejšia k manuálne pracujúcim mužom, umelcom a tiež pracovníkom z oblasti obchodu a marketingu (12 % z nich dosahuje dĺžku takmer 18 cm).

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #plat #prieskum #povolanie #penis #pomer

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...