Viac než svalovci u žien na prvom rande bodujú slušní muži

Ako by sa mal správať muž na prvom rande...? Čo sa ženám na mužoch skutočne páči? Prieskum, pod ktorý sa podpísala zoznamka Parship.de, vnáša svetlo do týchto otázok.

16.11.2020 17:00
rande, láska, reštaurácia Foto:
Prvé rande?
debata (1)

V skratke – humor a slušné správanie sa javia ako najdôležitejšie vlastnosti pri prvom stretnutí muža a ženy. To je výsledok prieskumu spoločnosti Parship.de, do ktorého bolo online zapojených 2 360 jej členov vo veku od 18 do 69 rokov. Atraktívny vzhľad nebol na prvom mieste pri tých, ktorí si hľadajú na zoznamke partnera pre dlhotrvajúci vzťah. Až 42 percent opýtaných žien uprednostňuje mužov, ktorí ch rozosmejú a majú rovnaký zmysel pre humor.

Ale aj galantné spôsoby správania bodujú. Pre slobodné ženy sú práve džentlmeni na prvom mieste v ich zozname. Každá tretia žena (33 percent) uprednostňuje džentlmena pred sebavedomím svalovcom. Iba dve percentá opýtaných žien si myslia, že svalnatí muži sú sexi. Ani tajomní muži, ktorí o sebe takmer nič neprezradia, nie sú pre ženy nijakým ternom – bodovali len u 2 percent dám.

A pozor! Takisto najmenej bodujú tí muži, ktorí sa na prvom rande správajú „ufňukane“, sťažujú sa a celkovo z nich srší negativizmus – u 45 percent žien by takýto muž nedostal druhú šancu. 32 percent žien odradí muž, ktorí počas rande neustále pozerá do mobilného telefónu, 30 percent žien odradilo priveľmi dotierané správanie muža počas rande.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #svaly #džentlmen #slušný muž

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...