Vodnár, strelec a ešte aj... Týmto znameniam status single úplne vyhovuje

To, že nemáte vzťah, ešte neznamená, že nemôžete byť šťastná. Niektorí ľudia sú totiž viac spokojní bez partnera, ako s ním.

16.11.2020 11:30
žena, úsmev, ukazovanie Foto:
Ste single a taká spokojná?
debata

Dôvodom môžu byť aj hviezdy. Prispievajú k tomu, že niektoré znamenia zverokruhu sa jednoducho cítia slobodnejšie a šťastnejšie, keď sú single.

Lev

Lev miluje, keď sa ocitá v centre pozornosti, túži po záujme okolia. Vo vzťahu s ním to môže byť pre toho druhého aj z tohto dôvodu náročné, prichádzajú výčitky aj žiarlivostné scény. Lev to vie a preto sa vzťahov až tak nehrnie. Ako singel si vychutnáva svoj život v centre záujmu ostatných naplno.

Strelec

Strelec má rád absolútnu kontrolu nad svojím vlastným životom. Cíti sa dobre, ak nemusí svoje túžby či plány prispôsobovať niekomu inému, status single mu preto nevadí. Ak sa vzdá samoty, tak len vtedy, ak nie je obmedzovaný vo svojich vlastných potrebách. Ak sa jeho ideály o vzťahu nenaplnia, strelec sa rýchlo a dobrovoľne vráti do svojho slobodného života.

Vodnár

Miluje pocit nezávislosti a svoju slobodu si užíva plnými dúškami. Čas pre seba je pre toto znamenie nesmierne dôležitý, preto sa do vzťahu veľmi neponáhľa. Chce sa zodpovedať len sám sebe, nemá rád, ak ho vzťah oberá o jeho záľuby či plány.

Ryby

Sú to beznádejní romantici. Aby sa cítilo toto znamenie milované a v bezpečí, potrebujete veľkú starostlivosť a pozornosť zo strany partnera. Ak vzťah nezodpovedá ich idealizovaným predstavám, radšej sa stiahnu a volia single život, ako vzťah s množstvom kompromisov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #partner #znamenie zverokruhu

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...