Nemáte počas sexu orgazmus? Tieto veci musíte zmeniť!

Každá žena má právo na orgazmus. Počas sexu je prirodzene najkrajší, ale dosiahne ho len mizivé percento žien. Kde je teda problém, ak z fyziologického hľadiska všetko funguje? Terapeutka Cheryl Fraser, hovorí o malom poznaní vlastného tela samotnými ženami. Pretože pripisovať vinu len zlému výkonu partnera, neobstojí.

08.11.2020 16:00
erotika - Valentín - Foto:
Omnoho rýchlejšie dosiahnete vyvrcholenie pri milovaní, ak zapojíte do akcia aj bradavky, nervové zakončenia na zadočku, či stehnách.
debata

Zlý milenec a dobrý orgazmus

Prieskum uverejnený v americkom magazíne Journal of Sex and Marital Therapy ukazuje, že len 18 % žien dokáže bežne vyvrcholiť pri klasickom sexe. To znamená, že najväčšie percento žien dosahuje vyvrcholenie vtedy, ak dochádza k stimulácii klitorisu. Pritom aj tých 18 % žien priznalo, že orgazmus pri sexe majú vtedy, ak je klitoris nejakým spôsobom zapojený. To znamená, že nie všetko záleží na veľkosti a výkone partnera. Je potrebné adekvátne zapojenie ženského tela.

Skúste intenzívnejšie polohy

Je mnoho sexuálnych polôh, ktoré umožňujú stimuláciu klitorisu aj počas bežného milovania. Príkladom je malý vankúšik pod zadočkom pri misionárovi. Nadvihne žene panvu a následne muž zatláča svojim lonom aj na klitoris. Poloha lyžičky, alebo mačky umožní dokonalú stimuláciu klitorisu pomocou dotyku. Rovnako, ako nie je hriech, ak sa pri jazdeckej polohe pohráte so svojim gombíkom slasti vlastnoručne. Len smelo. Nič tým nepokazíte, akurát si vylepšíte zážitky.

Príliš koncentrovaná stimulácia

Ďalším problémom, na ktorý Cheryl Fraser upozorňuje je prílišná fixácia na lono. Klitoris je síce zdá sa absolútne základný pre sexuálne uspokojenie, ale zaslúži si spoluprácu. Omnoho rýchlejšie dosiahnete vyvrcholenie pri milovaní, ak zapojíte do akcia aj bradavky, nervové zakončenia na zadočku, či stehnách. To môže byť dotykmi, škrabkaním, stláčaním. Forma a intenzita je na vás. Ak vás partner týmto spôsobom nestimuluje, pokojne mu počas milovania zaveďte ruky na tie správne miesta. Prevychováte si ho presne na želanie svojich potrieb a počas spoločného milovania budete intenzívnejšie a častejšie vrcholiť.

Zamilujte sa do partnera pred každým sexom

Čím viac rokov spolu, tým klesá zamilovanosť a stúpajú rozbroje. Cheryl Fraser však pred milovaním radí vymazať z hlavy všetky negatívne postoje a skúsiť sa počas predohry do partnera opäť zamilovať. Zabudnite, že nechal pohár na stole, že zabudol nakúpiť, ostal dlho v práci, máte rozdielne názory. Jednoducho sa do neho zamilujte tak, ako ste to cítili v prvých mesiacoch vzťahu. Pretože Cheryl Fraser to hovorí jasne. „Klitoris je síce malá rozbuška orgazmu, ale hlava je hlavná zápalná šnúra.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milenci #orgazmus #milostný život #vaginálny orgazmus #spoločný orgazmus

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...