Býk, lev a ešte... Ktoré znamenia dostali do vienka veľkú vytrvalosť?

Nie všetko v živote nám spadne priamo do lona. Niekedy musíme dlho pracovať a bojovať, aby sme získali to, po čom nám srdce piští.

09.11.2020 15:00
žena, úspech, krása Foto:
Vďaka vytrvalosti dokážu veľké veci.
debata

Chce to veľa sily aj vôle a možno trochu tvrdohlavosti. Niektoré znamenia zverokruhu sú však vo svojom snažení o čosi viac vytrvalejšie než tie ostatné. Sú to tieto:

Rak

Raka nemôže zastaviť nikto a nič. Keď už sa zameria na nejaký cieľ, pracuje na ňom dňom i nocou a nevzdáva sa. Ktokoľvek bude stáť v ceste tomuto znameniu zverokruhu, pocíti jeho silu na vlastnej koži. Aj keď je rak v skutočnosti veľmi milujúcim a starostlivým človekom, pri plnení svojich snov dokáže okamžite „preladiť“ na inú nôtu.

Kozorožec

Kozorožec sa nikdy nevzdáva. Bez ohľadu na to, čo má v zálohe, zostáva na ťahu a ide dopredu. Je jedno, či sa učí na ťažkú skúšku alebo sa hlási na vysnívanú pozíciu v práci, kozorožca neodradí nič a nikto.

Býk

Býk je absolútne tvrdohlavý a jeho okolie musí zväčša tancovať tak, ako on píska. Najmä, pokiaľ ide o niečo, čo je pre býka veľmi dôležité, nikdy sa nepoddá, nech sa deje, čo sa deje. Býk je nielen vytrvalý, ale aj trpezlivý – tieto dve vlastnosti ho často privedú krok za krokom k úspechu.

Lev

Lev je skutočný bojovník. Toto znamenie zverokruhu miluje výzvy a rado sa posúva až k svojim hraniciam. Ak je na jednom mieste príliš dlho alebo v rovnakej situácii, rýchlo sa začne nudiť. Lev tvrdohlavo vyhľadáva nové dobrodružstvá. Aj keď sa situácia zhoršuje, lev sa nevzdáva. Pretože život – to je pre neho aj boj, ktorý ho robí šťastným.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vytrvalosť #cieľ #znamenie zverokruhu

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....