Zlá nálada? Tieto znamenia jej podliehajú častejšie než ostatné

Niektorí ľudia sa jednoducho nevedia úprimne tešiť zo života, hoci sa im darí dobre.

05.11.2020 13:00
žena, smútok Foto:
Opäť nemáte z ničoho radosť?
debata (1)

Častejšie než úsmev je na ich tvári vidieť zachmúrenie a zlá nálada ich sprevádza pomerne často. Tieto znamenia je veru o čosi náročnejšie rozveseliť a odohnať od nich zlú náladu.

Škorpión

Škorpión je poriadne žiarlivé znamenie zverokruhu. Hneď, ako toto znamenie zaregistruje úspech niekoho iného v okolí, túži po ňom tiež. Jeho túžba po moci a úspechu túto vlastnosť ešte o čosi zhoršuje. Aj preto je ťažké rozveseliť škorpióna, ktorý neustále striehne po ľuďoch naokolo a kladie si otázky ako: „Prečo povýšili jeho a nie mňa“, „Ako je možné, že on zarába viac ako ja“, „Vozí sa v lepšom aute, ako sa k nemu dostal“…

Býk

Býk je tvrdohlavý a táto vlastnosť môže po čase jeho okoliu dosť prekážať. Ak má toto znamenie čosi v hlave, chce svoj cieľ dosiahnuť. Býk ide často „cez mŕtvoly“. Práve vďaka vysokej miere tvrdohlavosti sa v očiach iných môže javiť ako ktosi „neustále podráždený“. Býk vidí na svojej ceste mnohé prekážky a hoci ho nikdy neodradia, rád si zanadáva. Spokojnosť je na jeho tvári vidieť málokedy.

Rak

Rak je veľmi oduševnené znamenie zverokruhu. V jeho emocionálnom svete dominuje predovšetkým strach. Strach zo zlyhania je nepochybne jeden z jeho najväčších a naozaj sa mu snaží zabrániť. Rak sa môže javiť ako „posadnutý“ niektorými témami, ktoré mu nedajú spávať. Práve strach a istý druh spomínanej posadnutosti mu spôsobujú vrásky na čele, ktoré sú viac viditeľné ako jeho občasná radosť z obyčajného života.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #radosť #hnev #zlá nálada #znamenie zverokruhu

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...