Korenie sexuálneho života aj pre tých, čo skúsili už „všetko“

Vždy je možnosť vylepšiť si sexuálny život a nie vždy musí ísť len o nové polohy, či kolekciu sexuálnych bizarností. Občas stačí aj bežné veci robiť inak ako doteraz.

04.11.2020 14:00
sex, erotika, bielizeň, zvádzanie Foto:
Čokoľvek robíte, nahota a erotické oblečenie sú vždy stimuláciou k dobrodružstvu.
debata

Intímne holenie

Úprava intímneho ochlpenia nemusí byť až tak intímna záležitosť. Stačí, ak sa do hry zapojíte obaja a môže z nej byť aj vzrušujúca predohra. Zveriť úpravu intímneho ochlpenia do rúk partnera je veľkým prejavom dôvery. Zároveň dáva možnosť upraviť partnerove prirodzenie podľa vlastných predstáv. V neposlednom rade ide o veľmi vzrušujúce chvíle, ktoré môžete prežiť a obohatíte si intímny život.

Nuda činnosti

Skúste veci robiť na nuda spôsob a preto zábavnejšie. Čiže jednoducho bez šiat alebo v sexy bielizni. Upratovanie, varenie, sledovanie televízie. Čokoľvek robíte, nahota a erotické oblečenie sú vždy stimuláciou k dobrodružstvu. Pri týchto činnostiach však nemáte pocit, že zvádzate, tlačíte na pílu, že sa musíte oddať slasti. Ale pri bežnom chode domácnosti vrstvíte erotické dusno až na nevydržanie. Vyskúšajte.

Súkromné fotenie

Spraviť si intímne fotky či videá nie je dnes síce nič neobvyklé, ale ak ste si tento druh osobnej kinematografie nevyskúšali, je to cesta k novej úrovni slasti. Nielen pri samotnom natáčaní, ale aj pri prezeraní archívnych záberov. Dobrá rada nad zlato, vyhnite sa filmovaniu tváre. Pretože aj sex na videu by mal byť bezpečný.

Vyzliekacie hry

Skvelá vec hlavne počas zimy, keď sa vám nechce neustále pozerať na televíziu. Skúste karty, človeče, spoločenské hry s pravidlami, že víťaz berie oblečenie. Pomalé odhaľovanie, stupňovanie vzrušenia, vzájomné dotyky, horúce pohľady a ste na ceste k pekným chvíľam naplneným vzrušením. Uvidíte, ako vás bude rozpaľovať partnerove žiadostivé pohľady na vaše polonahé a nahé telo. Sama ho necháte vyhrať. Je to skvelý tip, ako si okoreniť sex aj v dlhodobom partnerstve, kde už máte pocit, že začína vyhasínať iskra. Podobné hry ju opäť premenia na plameň.

Zaviazané oči

Tak jednoduché a pritom tak iné milovanie. Zaviazanie očí je úplne iný príbeh, ako keď ich len zatvoríte. Všetko bude iné. Aj ten pocit odovzdanosti, ktorí sa výborne kombinuje so vzrušením, sa dostaví prakticky sám od seba. A zážitky budú úplne iné ako pri zhasnutom svetle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #vzťah po rokoch #erotika #sexuálny život #zlepšenie intimity #sexuálna fantázia

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...