Sex pred kamerami ako recept na utuženie vzťahu? Pár tvrdí, že sú si bližší

Ako osviežiť milostný život a upevniť vzťah? Receptov existujú tisícky, možno milióny. Pre každý pár platí niečo iné. Zaujímavá je nepochybne aj rada amerických partnerov, ktorí sa oddávajú erotickým hrám pred zrakmi verejnosti.

02.11.2020 09:00
milovanie v tme - sex v tme Foto:
Ilustračné foto: Vedeli by ste si predstaviť svoj sexuálny život zdieľať online?
debata

Aby sme boli presnejší, reč je o dvojici, ktorá sa rozhodla svoje milostné hry nakrúcať webkamerou a streamovať online do sveta. Samozrejme, za poplatok. O Misty a Jamesovi z Južnej Kalifornie napísal nedávno britský The Sun.

Dvojica údajne začala s ponúkaním možnosti pozrieť si ich súloženie za 70 dolárov, dnes si pýtajú takmer trojnásobok. Reč je pritom o privátnych videách, ktoré zdieľajú len s jedným či dvoma platiacimi divákmi na druhej strane obrazovky.

Všetko sa začalo v roku 2016, keď pár svojich privátnych videí zverejnili na portáloch ako Pornhub či Manyvids. Netrvalo však dlho a ich vopred nahraté sexuálne videá sa zmenili na živé šou pred kamerou, ktoré sú sprístupnené záujemcom za poplatok. Niekedy je publikum väčšie, inokedy sú ochotní predviesť ich vášeň pred jediným platiacim či platiacou. Samozrejme, taxa je vyššia.

Nežnejšia polovička dvojica pritom bola kedysi pomerne hanblivou dámou. Misty pochádza z tradičnej katolíckej rodiny a jej vzťah k intimite a sexu narážal na množstvo blokov. Až partner James ju doviedol k tomu, že bola ochotná otestovať svoje mantinely a schopnosť, ako sa dokáže v milovaní uvoľniť. Dnes obaja tvrdia, že tento netradičný recept, milovať sa online pred divákmi, ich vzťah posilnil a utužil.

„Len ťažko sme boli sami sebou. Váhali sme niečo skúsiť sami, pretože sme mali strach, že by nás za to niekto súdil. Ale keď sme začali nakrúcať živé videá, ľudia nás sami žiadali, aby sme skúsili niečo, čo sme nikdy predtým nerobili. Povedali sme jeden druhému, skúsime to, prekážalo by ti to? A došli sme k tomu, že nám to dáva väčšiu slobodu sexuálne sa vyjadriť,“ citoval The Sun Američana Jamesa.

Jeho partnerka Misty priznala, že sa obaja báli, čo po nich diváci budú žiadať. Jeden z ich pravidelných divákov si raz zaplatil výslovne súkromné video len pre neho a dvojicu požiadal o niekoľko vecí, ktoré vraj predtým pri milovaní ani jeden neskúšali. „Boli to veci, pri ktorých som sa bála, že sa mi nebudú páčiť. Ale evidentne sa mi páčili,“ skonštatovala pri hodnotení sympatická Američanka, ktorá so svojím partnerom pracovala ešte donedávna v Yosemitskom národnom parku.

Pre koronakrízu obaja prišli o pracovné miesta a tak sa momentálne ich live-show pred kamerami stali hlavným zdrojom obživy. Obaja tiež priznali, že mimo kamier majú momentálne sexuálnej aktivity veľmi málo. „Začali sme mať sex inými spôsobmi, ale vlastne nie so sexom. Napríklad sa cítim oveľa viac motivovaný k tomu, aby som sa k Misty pritúlil alebo jej uvaril večeru,“ skonštatoval James.

A čo si myslíte vy? Dokáže naozaj takéto „verejné“ milovanie utužiť vzťah a intimitu partnerskej dvojice?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #sexuálny život #live sex

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...