Zábavnejší sex. Super tipy, ako vyhnať nudu z postele

Najprv príde rutina, potom sa vám sex stane stereotypom a nakoniec máte nudný intímny život. Existuje však aj iná cesta. S možnosťou obohacovať si intimitu o inovácie, zábavky a hravé momenty, ktoré vašim nahým telám dajú vždy tú správnu iskru.

30.10.2020 07:00
intimity, erotika, vôňa, láska Foto:
Šepkať si nemusíte len nežnosti, vyznania lásky, ale aj svoje predstavy, túžby, prípadne sa len tak porozprávať.
debata (1)

Šepkajte

Nielen slová, ale aj tón a spôsob, akými ich vyslovíte, majú na druhého efekt. Stačí malá zmena v tóne reči a už je z bežného slova ironické. A takto to funguje aj v intímnej sfére. Doktorka Sharon Bober radí, že by ste sa v posteli mohli porozprávať z uška do uška. To znamená po šepky. Šepkať si nemusíte len nežnosti, vyznania lásky, ale aj svoje predstavy, túžby, prípadne sa len tak porozprávať. Atmosféra bude okamžite intímnejšia. Skúste to aj vy. Už od príchodu so spálne prejdite na tichý tón reči.

Pohrajte sa s bežnými vecami

Zájsť do sex shopu a kúpiť si erotickú hračku je určite sexy a zaujímavé, ale nedá sa to robiť neustále. Avšak doma máte mnoho predmetov, ktoré sú bezpečné aj hravé. Môžete sa nimi dráždiť, hladkať, chodiť si po tele, stimulovať sa, objavovať. Je to o fantázii, iskre, kreativite aj o tom, že nachádzate aj v každodenných činnostiach príležitosť k sexy aktivitám. A to samo o sebe je stimulom.

Odviažte sa

Každá dvojica, ktorá začínala so sexuálnym životom bola ochotná rozkoš vymeniť aj za pohodlie. Poslúžilo sedadlo auta, les, opustený park, garáž, výťah. No a potom prišla rutina, zvyky a stávka na pohodlie postele. Pohodlie je síce príjemné, ale sprevádzané nudou. Skúste jednoducho zo seba v sexe oprášiť nánosy zvykov a opäť sa pustiť do objavovania miest, kde vám môže byť spolu krajšie.

Deň nahoty

Je to perfektná možnosť, ako stimulovať vzrušenie a prežiť niečo nové. Niektorí ľudia si doprajú raz do týždňa pôst, iní napríklad šport, čítanie, relax, či deň plný nahoty. Ráno sa jednoducho vyzlečiete z pyžama a neoblečiete. Skvelé je to, že vás nahota bude stimulovať k dotykom, objavovaniu a hoci nepresexujete celý deň, bude to zábava a možno si vďaka takejto stimulácii doprajete aj viac čísel.

Vyskúšajte hry

Masky a karnevaly ľudí fascinujú od nepamäti. Mnoho dvojíc sa však na maškarný ples v dospelosti už neodhodlá. To je škoda. Pritom to môže byť úžasná zábava aj s deťmi. Poobede si spravíte svoj vlastný domáci maškarný ples. Všetci sa skvele zabavíte a večer, keď ratolesti odídu spať, môžete vo svojich rolách pokračovať. Niekedy stačí len kostým trošku vyhrnúť a máte o pikantné hry postarané. Je to dobrodružstvo, výzva, zábava aj vzrušenie v jednom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Intimita #sexuálne hry #dlhodobý vzťah #sexuálny zážitok #erotické hry

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...