Ak niečo sľúbia, tak to aj splnia! Tieto znamenia držia slovo na 100 percent

Určite máte vo svojom okolí ľudí, na ktorých sa dá vždy spoľahnúť. Nech sa deje čokoľvek, svoje záväzky a sľuby plnia stopercentne.

23.10.2020 11:00
študenti, práca, kariéra, kolegovia Foto:
Máte kolegu, na ktorého je vždy spoľahnutie?
debata

Je fajn, ak máte po svojom boku práve takéto spoľahlivé osoby. S najväčšou pravdepodobnosťou sa narodili v týchto znameniach:

Váhy

Mnohým sa spočiatku javia ľudia narodení v tomto znamení ako povrchní, ale opak je pravdou – patria medzi najspoľahlivejších a najvernejších ľudí. Či už je to najlepšia priateľka, kolega či partner, vždy sa môžete na ich slovo spoľahnúť. Pre kamarátov či blízkych urobia všetko, čo je v ich silách, výhovorky v ich živote nemajú miesto. Tí, ktorí majú váhu medzi svojim blízkym okolím, môžu byť v tomto ohľade viac než spokojní.

Rak

Rak je tiež jedným z najspoľahli­vejších znamení zverokruhu. Je obzvlášť starostlivý a empatický. Priatelia a rodina – vždy sú na prvom mieste. Ak dokáže rak urobiť druhému človeku láskavosť, napĺňa ho to šťastím. Rád cíti, že ho niekto potrebuje. Vďaka svojej srdečnej povahe je vždy tam, kde ho niekto potrebuje. A nikdy nečaká nič na oplátku.

Panna

Panny sú perfekcionisti, čo nie každému v ich okolí vyhovuje. Na druhej strane, vždy sú tu pre toho, kto ich miluje. Panna má veľké srdce a jej srdečnosť je výnimočná. Nikoho nechce sklamať, vždy vynaloží enormné úsilie, aby splnila aj tie najťažšie sľuby či pomohla tomu, kto to potrebuje. Pred kamarátkou nikdy nezabuchne dvere, ak sa ocitne v núdzi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spoľahlivosť #sľub #znamenie zverokruhu

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...