O čom ženy v posteli (takmer!) zaručene klamú? Páni, pozor, ak vyslovia...

Sexuálne spolužitie prináša množstvo príjemných momentov, ale napĺňajú ho aj chvíle pochybovania, vnútornej nervozity, otázok či napríklad prikrášľovania reality.

22.10.2020 15:00
sexy žena, sexualita, erotika Foto:
Pri stálom partnerovi britské ženy zmierňujú nároky na veľkosť mužskej pýchy.
debata

S posledným menovaným súvisí aj nedávne zistenie, ktoré tvrdí, že ženské pokolenie dokáže pri sexuálnom kontakte predstierať niekoľko vecí. A nielen klamať telom, ale aj slovom.

Ako píše britský The Sun, jednou z vecí, ktorá je zaručene takmer vždy prikrášlením reality je ospevovanie partnerovho penisu. Poukazovanie na veľkosť či kompliment o tom, aký veľký je mužský nástroj, je podľa novín lžou starou ako ľudstvo samo.

Sexuálni terapeuti sa zhodujú, že ženy najčastejšie tieto slová používajú pri neistých mužoch, ktorí sami osebe pochybujú a často riešia veľkosť svojho mužstva. Potrebujú neustále utvrdzovanie, že všetko je v poriadku, ba priam ideálne, dokonalé, lepšie ako pri iných mužoch.

Z prieskumov pritom vyplýva, že túto mužskú skupinu tvoria presne tí istí muži, ktorí sú presvedčení, že veľkosť pohlavného údu je hlavným faktorom na uspokojenie ženy a málokto ich presvedčí o opaku.

Čo sa žien týka, tie pred časom v jednom britskom prieskume priznali, že ocenia aj viac centimetrov v mužských trenírkach. Je to však najmä vtedy, ak ide o nezáväzný vzťah, či dokonca sex na jednu noc. Pri stálom partnerovi britské ženy zmierňujú nároky a priemerná veľkosť, ktorú udávali ako ideálnu pri svojom partnerovi, bola okolo 16,3 centimetra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sexualita #klamstvo #veľkosť

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...