Spoločný orgazmus. Takto ho skutočne dosiahnete

Každý orgazmus je krásny, ale ten spoločný je najkrajší. Základom je nesnažiť sa oň zubami nechtami, skôr aplikovať tie správne princípy. Potom príde nečakane a o to krajší.

21.10.2020 15:00
sex, vzťah, intimity, orgazmus Foto:
Je to jeden z najkrajších zážitkov, aké môžete pri milovaní dosiahnuť.
debata (6)

Nechajte sa unášať

Sexuológovia hovoria jasne. Sex je mágia a preto ak sa oň nie vedome snažíte, pravdepodobne sa snaha minie účinku. Preto vedomú snahu hoďte za hlavu a nechajte pracovať vaše podvedomie. Orgazmus nie je výsledkom remeselných zručností, ale telesného uvoľnenia. Hlavne ten spoločný. Preto sa viac ako na čokoľvek iné zameriavajte len na príjemné pocity, na ich vnímanie a všetko ostatné, nech ide mimo vás.

Zosynchronizujte si hodinky

Spoločný orgazmus nie je záležitosť, ktorá sa podarí dosiahnuť na prvý raz a aj s novým partnerom, hoci by bol dokonalým milencom. Ide totiž o to, že každý má iný čas, kedy dokáže dosiahnuť vrchol rozkoše. A ten je potrebné nastaviť na rovnaký. Štatistiky hovoria, že muži obvykle vrcholia za sedem minút, ženy za 15 a preto je vhodné inšpirovať partnera, aby sa vášmu telu venoval orálne, dotykmi, prstami a posledných sedem minút už môžete prejsť spolu pri vášnivej súloži.

Nebojte sa masturbovať

Je to veľmi dobrá pomôcka. Masturbácia pri milovaní nie je tak osamelá ako v kúpeľni. Preto ak vnímate, že sa blíži partnerove vyvrcholenie, pokojne môžete tomu svojmu pomôcť napríklad aj manuálnou stimuláciou klitorisu alebo bradaviek. Malý trik, ktorý vám umožní prežiť najvrcholnejšie okamihy v spoločnom objatí.

Použite lubrikant

Je to zaujímavé, ale mnoho žien dosiahlo orgazmus rýchlejšie s použitím lubrikačného gélu. Názory prečo to tak je sa rôznia, no jedným z nich môže byť fakt, že lubrikant pomáha lepšej synchronizácii. Zatiaľ, čo žena je stimulovaná vďaka lubrikantu intenzívnejšie, muž je o niečo menej dráždený vďaka hladkému prieniku. Vyskúšajte, možno práve toto je tá posledná časť skladačky, ktorá vám chýba k vyvrcholeniu.

Výhody spoločného orgazmu

Je to jeden z najkrajších zážitkov, aké môžete pri milovaní dosiahnuť. Nielen preto, že spoločne zažívate tie najkrajšie okamihy, ale aj preto, že ste potvrdili svoju zladenosť a schopnosť navzájom si s partnerom vyhovieť. To má dopad nielen na chvíle rozkoše, ale aj na podporu vzájomného vzťahu. Pretože ak robíte niečo spoločne, vždy to je krajšie ako každý zvlášť.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťahy #orgazmus #partneri #dlhodobý vzťah #spoločný orgazmus

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...