Pre svoje divadlo potrebujú publikum! Tieto znamenia milujú drámu

S nasledujúcimi znameniami zverokruhu nemôžete žiť len tak v pokoji. Hoci sa nedeje nič vážne, milujú drámu a pred blízkymi často predvádzajú poriadne divadlo.

18.10.2020 15:00
vzťah, hádka, rozchod Foto:
Opäť dráma?
debata

Hysterické výstupy, krik, plač – na druhej strane extrémne prejavy radosti… Blízkych a priateľov či kolegov často potrebujú ako vďačných divákov svojich výstupov.

Rak

Rak je ten, kto skôr či neskôr opustí stôl pri rodinnej večeri. Stačí nevinná poznámka a toto znamenie sa „urazí“ do špiku kostí. Ostatným však najskôr vytmaví všetky ich nedostatky a potom teatrálne opustí miestnosť. Hoci tieto výstupy rodinnej pohode nijako nepridávajú, na ďalšie stretnutie rak dorazí, ako keby sa nechumelilo. Vášne v ňom rýchlo vzplanú, ale následne aj opadnú.

Lev

Lev je rád stredobodom pozornosti a miluje tieto mini predstavenia. Len čo ho niekto „vytlačí“ zo žiary reflektorov, pozornosť si veľmi rýchlo opäť snaží získať pre seba. Áno, aj za cenu výstupu, ktorý nie je všetkým príjemný. Lev žije veľmi vášnivo, nie každému partnerovi takéto prežívanie vyhovuje. Chce to k levovi benevolentnejší prístup a na jeho povahu si treba zvyknúť. Aj na to, že to bude zrejme vždy výlučne on, o kom sa bude vo vašej spoločnosti hovoriť.

Strelec

Ak si niekam vyrazíte so strelcom, nudiť sa nebudete. V živote tohto znamenia zverokruhu sa vždy deje čosi „veľké“ a dôležité. Strelec žije svoj život naplno a rovnako preciťuje aj všetky emócie. To vedie k extrémnom. Ľudia okolo neho, bez toho, aby z toho boli zvlášť nadšení, sú vždy do jeho výstupov vtiahnutí. Strelec vyžaduje publikum, potrebuje svoje emócie neustále s niekým zdieľať – sám so svojou radosťou či smútkom nezostane!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...