Intímna masáž. Skvelá predohra aj súčasť milovania. Tieto tipy musíte skúsiť

Aj obyčajné objatie vie rozbúchať srdce, rozptýliť motýle v bruchu a priniesť príjemné uvoľnenie. Ak budete viesť vzájomné dotyky správnym smerom, intímna masáž sa stane vo vzťahu žiadanou milostnou praktikou.

17.10.2020 14:00
sex, erotika, poprsie Foto:
Začnite pokojne aj oblečení alebo už bez šiat.
debata (1)

Zmeňte scenár

Krajší sex nebudete mať vďaka tomu, že zmeníte intímnu polohu. No ak zmeníte priebeh milovania, okamžite spoznáte rozdiel. Na krásu celého intímneho spojenia nevplýva totiž len samotný sex, ale všetko to pekné okolo neho. Preto ak bežnú predohru, ktorú poznáte už roky zmeníte na intímnu masáž, bude to pre vaše milovanie obrat o 180 stupňov k lepšiemu. Stačí pár iných dotykov a milovanie si užijete dlhšie, krajšie a vášnivejšie.

Prsty a tvár

Začnite pokojne aj oblečení alebo už bez šiat. Nesmerujte však svoje dotyky na telo a erotogénne zóny. Posaďte sa oproti sebe a prstami sa dotýkajte tváre partnera. Skúste jemnú masáž spánkov, pomalé hladenie a dotýkajte sa navzájom pier. Neponáhľajte sa. Uvidíte, ako veľmi elektrizujúci môže byť takýto jemný dotyk. Hlavne ak privriete oči a pokojne môžete aj prsty partnera vziať medzi pery. Ide o veľmi erotické gestá a vzrušenie bude zaručené.

Predná časť krku

Oblasť, ktorou veľmi rýchlo nabudíte sexuálne vzrušenie. Dotyky v týchto miestach dokážu stimulovať štítnu žľazu a aktivujú sa hormóny, ktoré zvýšia sexuálnu túžbu a drajv v intímnej sfére. Masáž krku je vec, ktorú môžete robiť vždy, ak chcete, aby bol partner o niečo viac vzrušený ako je. Pozor, nejde o masáž v pravom zmysle slova, ale jemné hladenie a prechádzanie po pokožke.

Oblasť obličiek

Akupunkturisti dolnú časť chrbtice nad krížami považujú sa miesto, na ktorom sa dá veľmi intenzívne stimulovať sexuálna energia. A to už len obyčajným dotykom. Nahmatajte krížovú kosť a nad ňou môžete dlaňami partnera jemne hladiť od bokov až k stredu chrbtice. Pokojne aj pomocou masážneho oleja. Erekcia u neho bude zaručená. Rovnako ako budete z pohodlného láskania vzrušená vy, ak si vymeníte polohy.

Pokožka za kolenami

Mnoho ľudí ani netuší o tejto vysoko citlivej oblasti vybavenej množstvom nervových zakončení. Stačí si však ľahnúť na brucho a práve sem smerovať dotyky, bozky, veľmi dobre pôsobí aj jemné škrabkanie. Ide o stimuláciu, ktorej výsledkom budú príjemné vzrušujúce zimomriavky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #milovanie #vášeň #zlepšenie intimity #intímna masáž

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...