Sebaľútosť? Pre tieto znamenia obľúbená činnosť

Stačí maličká narážka, trocha kritiky či jemné odmietnutie... A už sa niektorí ľudia oddávajú sebaľútosti. Tieto znamenia zverokruhu jej prepadajú častejšie než ostatní.

11.10.2020 11:00
žena, zúfalstvo, trápenie Foto:
Zasa sa ľutujete?
debata

Ryby

Ryby sú zvlášť bojazliví ľudia. Preto sa často ukrývajú medzi štyrmi stenami a zabúdajú skutočne žiť. Keď sa často izolujú od okolia, zostávajú so svojimi myšlienkami a tie neveštia nič dobré. Zväčša skončia v negatívnej špirále, z ktorej sa nie a nie vyslobodiť. Pre svoju priveľmi citlivú povahu často prepadajú sebaľútosti. Potom sa utiekajú k snívaniu, aby unikli realite.

Rak

Aj keď navonok pôsobí rak zvyčajne sebavedome a odhodlane, vo vnútri je nesmierne citlivý. Má tendenciu upadať, má sklon k sebaľútosti, najmä, keď premýšľa o minulosti alebo svojich vzťahoch. Ostatní ľudia si zvyčajne túto vlastnosť ani nevšimnú, pretože rak svoje pocity skrýva hlboko v sebe. Len zriedka nechá niekoho zúčastniť sa aj tohto emocionálneho prežívania.

Váhy

Váhy sú zamerané na materiálne veci a vždy sa pýšia tým, čo majú. Akonáhle však niekto ublíži citom tohto znamenia, hoci len nevinnou poznámkou, váhy sa stanú mimoriadne ľútostivými. Trocha kritiky a váhy sú psychicky na dne, ľutujú sa, nevedia sa zmieriť s tým, ako im niekto mohol „tak veľmi“ ublížiť. Po vlne sebaľútosti sa však váhy celkom prirodzene vrátia k svojmu, na materiálne veci zacielenému, životu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trápenie #sebaľútosť #znamenia zverokruhu

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...