To sa ti naozaj stalo? Tieto znamenia priam priťahujú podivuhodné zážitky

Čím to je, že niektorým ľuďom sa deje priveľa neobvyklých vecí?

08.10.2020 17:00
kamarátky Foto:
Príbehy takmer ako z románu...
debata

Ich život je popretkávaný udalosťami, nad ktorými ich okolie len krúti hlavou. Bez ohľadu na to, kam sa vyberú či s kým, zaručene pritiahnu čosi, čo sa dá nazvať podivným či zvláštnym. Tieto znamenia takéto príhody priam priťahujú.

Lev

Lev je rodený vodca. Keďže miluje pocit byť stredobodom pozornosti, robí všetko pre to, aby upútal okolie. A to si často žiada aj neobvyklé skutky – potom sa netreba čudovať, prečo má lev neustále v zásobe príhody, ktorým sa ostatným len tak nestávajú. Lev ich skrátka vyhľadáva. Našťastie, toto znamenie zvládne aj nečakané veci a z každého zážitku následne vykúzli neuveriteľný príbeh.

Baran

Baran miluje dobrodružstvo a pri honbe za ním nepozná hranice. Aj preto môže len tak, z ničoho nič, skončiť po práci na kastingu do zábavnej šou alebo sa po večierku zobudiť na streche bez toho, aby sa na ňu vôbec chcel dostať. V každom prípade, baran miluje svoj život plný chaosu, stretnutí, zábavy a prekvapení. Dokáže ho ukočírovať tak, ako málokto z jeho okolia.

Ryby

Ryby majú v skutočnosti celkom pokojný život… Aj v nich však drieme čosi nepokojné. Keď sa odvážia nechať túto stránku ich osobnosti „prehovoriť“, prihodia sa im najpodivnejšie veci. Zrazu sa nechajú nalákať na nečakaný výlet na kanoe, oslovia neznámu partiu ľudí a strávia s ňou úžasný večer… Veci, z ktorých majú ryby strach, sa v istom okamihu pre ne stávajú výzvou, ktorú poľahky zvládnu a následne majú zásobu podivných zážitkov, o ktoré sa môžu deliť s priateľmi. A tí sa nestačia čudovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...