Po čom najviac túžime v spálni? Ženy a muži veci vidia rozdielne, toto vyhráva

Experimentovanie za dverami spálne so zámerom osviežiť sexuálny život je niečo, čomu sa v myšlienkach nevyhne azda ani ten najprudérnejší jednotlivec. Fantázii sa medze nekladú. Viete, čo v nej vyhráva?

05.10.2020 15:26
sex, starí ľudia, spánok, posteľ Foto:
O čom snívajú páry, keď príde reč na sexuálne experimenty?
debata

Britský portál OnBuy.com nedávno uskutočnil prieskum na vzorke bezmála 2900 Britov, aby zistil, aké túžby dominujú mysliam žien aj mužov, keď príde na tému sexuálne experimenty. Výsledky možno niekoho prekvapia, inému sa budú zdať celkom obyčajné. Isté však je, že mužské aj ženské pohlavie zhodne túžia po osviežení sexuálneho života a majú jasné predstavy o tom, čo by chceli vyskúšať.

V prípade silnejšieho pohlavia sa na vrchnej priečke zoznamu objavila túžba po sexe v trojici. Zhruba 36 percent vníma zapojenie tretej osoby do posteľových aktivít so stálou partnerkou za tú najvzrušujúcejšiu predstavu hodnú vyskúšania. Za „trojkou“ sa potom umiestnil sex cez videohovor, teda vlastne virtuálny sex so zvodným proťajškom na druhej strane. Ten by si želalo skúsiť zhruba 30 percent mužov. Tretiu priečku v ich zozname potom obsadil sex vo vírivke a v tesnom závese ho nasledoval sex na verejnej toalete.

U žien sa na prvej priečke zoznamu ocitla aktivita zjavne ovplyvnená popularitou knižného a filmového hitu 50 odtieňov sivej. Hoci nejde o jasnú BDSM aktivitu, predsa len ženy túžia zveriť sa odovzdane do rúk partnera a chceli by si s ním vyskúšať sex so zaviazanými očami (36 %). Po tejto túžbe nasledovalo milovanie vo vírivke a hneď za ním sa ocitol tiež sex na verejnosti. Akurát, narozdiel od mužov majú ženy o niečo „hygienickejšiu“ predstavu. Namiesto WC by ho totiž vyskúšali radšej vo výťahu.

V zozname aktivít, ktoré by si chceli skúsiť obe pohlavia, sa ocitli aj aktivity ako milovanie na pláži či v aute, spoločné pozeranie pornografie, ale tiež zväzovanie či používanie sexuálnych hračiek a análny sex.

A čo vy? Viete pomenovať svoju najväčšiu sexuálnu túžbu? Pokojne sa o ňu podeľte s nami v debate pod článkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #aktivita #túžba #experiment #dvojica

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...