Chcete voňať a chutiť lepšie tam dole? Tu je návod

Vylepšiť prirodzený odor vašej vagíny je možné viacerými spôsobmi. Správna intímna hygiena je samozrejme základ. Existuje však aj nadstavba, ktorú si bude pochvaľovať aj váš partner.

05.10.2020 13:00
vagína, starostlivosť, žena, nahota, intimita Foto:
Je dôležité byť umytou a čistou, ale nič netreba preháňať. Vagína sa snaží udržať si vlastnú zdravú mikroflóru a kyslé prostredie.
debata (5)

Používajte bavlnené nohavičky

Sú najvhodnejšie pre zdravie vašej vagíny a tým pádom aj najprirodzenejšiu a zdravú vôňu. Nie je žiadna tragédia, ak si na romantický večer a erotické hry doprajete aj nohavičky, či tangá z iných materiálov. No takáto bielizeň rozhodne nie je pre bežné nosenie. Bavlna je priedušná a pokožka môže dýchať. Pod bavlnenými nohavičkami sa množí omnoho menej baktérií ako pri iných materiáloch.

Dbajte na správnu diétu

Zdravé stravovanie zlepšuje komfort aj tam dole. Ľahká strava bohatá na zeleninu zlepšuje odor vaginálnych sekrétov. Avšak pozor na veľmi aromatické potraviny ako kel, cesnak, cibuľa a zeler. Môžu dodatočne úplne zmeniť vašu prirodzenú chuť a vôňu. Niektorým mužom to vyhovuje, iní radšej počkajú, kým budete voňať zasa sebou. Poľa zistení pomáhajú prirodzene príjemnej vôni aj chuti aj probiotiká a napríklad kombucha. Ak chcete potešiť partnera pri orálnom sexe, jedávajte viac čerstvého ovocia, zeleniny, rastlinných bielkovín.

Pite veľa vody

Angela Watson radí ženám, aby ostali dostatočne hydratované. Pretože v takom prípade je aj intímna zóna viac vlhkejšia a sekréty sú zriedené. To znamená, že aj rôznorodé látky sú v nich o niečo menej koncentrované a tak voňajú omnoho ľahšie.

Zrieknite sa alkoholu a fajčenia

Po kvalitnom večierku sa nehovorí náhodou, že máte v ústach polepšovňu. Lenže po konzumácii týchto látok to nerobí dobrotu ani tam dole. Alkohol a fajčenie veľmi negatívne ovplyvňujú chuť aj vôňu vagíny. Preto sa dá povedať, že ak príliš veľa pijete a fajčíte tam dole to nie ste vy. Ako partnera vtedy nepoteší bozkávanie vašich pier, tak ani orálny sex nebude patriť k jeho najobľúbenejším činnostiam.

Veľa ovocia

Ovocie stojí na opačnom spektre ako alkohol a cigarety. Aromatické látky v ňom sú veľmi príjemné aj keď sa odrazia na zmene odoru v nohavičkách. Veľmi vhodné na zlepšenie prirodzenej vône sú citrusy, ananás a banány. Rovnako tak aj jahody, maliny a čučoriedky. Nebojte sa nimi obohatiť stravu a zrazu budete prekvapená, s ako radosťou vám partner obohatí milostný život, keďže mu viac zachutíte.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #intímna hygiena #intímne problémy #zdravie a prevencia

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...