Hnev a pomsta! Tieto znamenia sa s rozchodom len tak nevyrovnajú

Rozchody nie sú nikdy ľahkou záležitosťou, zlomené srdce dokáže poriadne potrápiť. No zatiaľ, čo niekto sa spamätá expresne rýchlo, iný sa v rozchode dokáže utápať dlho a svoj smútok pretaviť do plánov na pomstu.

29.09.2020 11:00
žena, dokonalosť, nahnevaná žena Foto:
Ty si ma opustil? Veď ešte uvidíš...
debata

Mnohí ľudia túžia potom, aby ich ex trpel rovnako, ak nie viac. Udržať svoje city na uzde a nepodľahnúť hnevu? Pre tieto znamenia takmer nemožné!

Býk

Randiť s býkom nie je naozaj ľahké. Trvá mu veľmi dlho, kým sa naplno oddá láske. Býk je majetnícky a žiarlivý, na svoju lásku sa doslova fixuje. Ak sa vzťah skončí, zasiahne ho to o to viac. Ale namiesto toho, aby svoju energiu venoval tomu, aby našiel silu a cestu späť do normálneho života, venuje všetku svoju energiu vymýšľaniu plánov pomsty. Až po veľmi dlhej dobe sa mu podarí nejako akceptovať rozchod a pozerať sa dopredu.

Škorpión

U škorpióna sa veľká zamilovanosť dokáže premeniť na obrovský hnev. Po rozchode dokáže sám seba presviedčať o veciach, ktoré nemuseli byť vôbec pravdivé. Svojim neovereným teóriám podľahne, utápa sa v hneve a žiali. Jeho „špecialitou“ je zabúdať na starý vzťah v novom, čo sa však vždy skončí neúspechom. Keď sa mu celkom zákonite rozpadne aj nový vzťah, jeho hnev sa iba stupňuje a stupňuje.

Panna

Z láskyplnej povahy panny toho po rozchode veľa nezostane. Ukazuje celkom inú tvár, než na ktorú boli ľudia v jej okolí zvyknutí. A dokáže to mnohých priam vystrašiť – zmena, s akou sa panna mení, je desivá. Namiesto toho, aby sa s rozchodom postupne vyrovnala, v sebe živí hnev a nenávisť, vymýšľa pomstu, ako expartnerovi „osladiť“ jeho nový život. Bohužiaľ, do svojich plánov zaťahuje aj blízke okolie, čím si priateľov od seba v náročnom období doslova odháňa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...