3 vety, ktorými vám dá jasne najavo, že ste iba kamarátka

Je vám spolu tak fajn! Ale pozor... Zatiaľ, čo vy sa už vidíte pred oltárom, on vo vás vidí "len" kamarátku.

20.09.2020 13:00
rande, láska Foto:
Vy chcete niečo viac, on vo vás vidí len kamarátku.
debata

Tá tvoja kamarátka je single?

Zatiaľ, čo vy si robíte nádeje, on na facebooku sleduje, či je vaša kamarátka single alebo nie. A neváha sa u vás uistiť, či sa nemýli. Evidentne má záujem niekam ju pozvať a má strach, aby sa neznemožnil. Vy sa mu zdáte ako dobrá „cesta“, ktorá mu môže otvoriť dvere k novej žene. Bohužiaľ, touto vetou vám dá jasne najavo, že o vás ako partnerke neuvažuje – ste jednoducho dobrá kamarátka, od ktorej očakáva pomoc vo veciach lásky.

To znie super, vezmem aj kamaráta

Vy ho celkom váhavo konečne niekam pozvete, on to ale berie ako príležitosť na spoločnú zábavu. Okamžite mu napadne vziať aj kamaráta, aby vám bolo veselšie. Ide pre vás o znamenie, že čas osamote s vami tráviť nepotrebuje a ani nechce. Žiadne náznaky tajných stretnutí či večerných posedení vo dvojici – kdeže! vy o nich snívate, on má v hlave celkom inú predstavu.

Si fakt zlatá, ďakujem

Och, to naozaj…? Čokoľvek preňho urobíte, on má pre vás vždy len stručné poďakovanie. A hoci čakáte, že vaše snahy ocení o čosi viac a konečne mu svitne, prečo to robíte, zdá sa, že on to pomenovať nechce. Cení si fakt, že ste v jeho živote, ale nerozmýšľa nad tým, ako vás špeciálne potešiť či ohromiť. Berie vás ako tú fajn babu, ktorá je vždy po ruke – na zábavu, do kina či do baru – ako jeden z jeho kamarátov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #kamarátka

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...