5 prirodzených spôsobov, ako si zvýšiť libido. Skutočne fungujú

Žiadne hormonálne prípravky, ani španielske mušky, či nápoje so záhadnými názvami. K zvýšeniu libida vedie niekoľko prirodzených a dokonca príjemných ciest. Vyskúšajte ich kombináciu a uvidíte, ako sa budete tešiť, keď partner zavíta do spálne.

15.09.2020 15:00
sex, vzťah, problém Foto:
Prieskumy ukázali, že ženy s vyšším sebavedomím, mali aj viac chuti na sex.
debata

Jedávajte ovocie

Ovocie by malo mať nezastupiteľné miesto v stravovaní každého zdravého človeka. Zdravé telo je totiž predpokladom kvalitného sexuálneho života. Ak pracujete nielen na svojom zdraví, ale aj na zvýšení chuti na sex, tak by ste si mali denne dopriať figy, banány a avokádo. Táto trojica je známa svojimi afrodiziakálnymi účinkami. Nielen preto, že naše telo udržiava v zdraví, ale aj preto, že aktívne dokáže prekrvovať intímne oblasti, čo samo osebe stimuluje túžbu.

Čierna čokoláda

Možno nechutí sladko, ale zaručuje sladký večer. Čierna čokoláda podľa štúdií aktivuje vylučovanie fenyletylamínu a serotonínu, čo sú látky, ktoré spoločne dokážu veľmi úspešne naladiť telo do uvoľnenej a sexuálne aktívnej nálady. Potom už stačí len ten správny partner a budete si chcieť tú čokoládu vychutnávať z vlastných tiel.

Skúste to s bylinkami a cesnakom

Do jedla pred milovaním sa oplatí pridať bazalku. Stimuluje zmysly a tie iniciujú zmyselnosť. Paradoxne aj cesnak patrí k známym afrodiziakám. Akurát je potrebné, aby ho konzumovali obaja milenci. V takom prípade, totiž nebudete cítiť jeho výraznú vôňu. Chuť na milovanie stimuluje alicín, ktorý zvyšuje prietok krvi. To znamená, že muži majú bližšie k erekcii a ženy k príjemným pocitom túžby okolo ohanbia.

Zvýšte svoje sebavedomie

Prieskumy ukázali, že ženy s vyšším sebavedomím, mali aj viac chuti na sex. Zároveň však ukázali, ž aj malé zvýšenie sebavedomia zlepšuje sexuálnu túžbu. Začnite sa venovať samej sebe. Začnite športovať, vzdelávať sa, zmeňte farbu vlasov, čokoľvek, čo vám pomôže cítiť sa atraktívnejšou a sebavedomejšou. Mnoho psychológov dokonca sebavedomie označilo za najväčší stimulátor rastu libida.

Doprajte si dostatok spánku

Spánok je extrémne dôležitý pre každú oblasť nášho života. Bez neho budete v strese, oslabí sa vám imunita, začnete priberať. Doprajte si pokojných 8 hodín spánku každý deň a začnete mať omnoho viac chuti premilovať sa aj celú noc. Pretože ak je vaše telo dostatočne oddýchnuté, raz za čas mu neuškodí ani zrieknuť sa spánku v prospech sexu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #libido #sexuálny život #tmavá čokoláda

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....