Superpolohy Kámasútry, na ktoré nemusíte byť akrobat

Kámasútra je známa schopnosťou pozdvihnúť milostný život o niekoľko levelov vyššie. Aj vďaka tomu, že obsahuje polohy a pozície, ktoré ponúkajú úplne iné dimenzie rozkoše, ako klasický misionár. Nemusíte sa báť. Mnoho polôh zvládnete aj bez základov akrobacie.

14.09.2020 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Mnoho polôh zvládnete aj bez základov akrobacie.
debata (1)

Jazdecká poloha s oporou

Je to inovácia klasickej jazdeckej polohy, ktorá nič nestráca z benefitov, ale prináša obohatenie. Jej prevedenie pritom nie je vôbec zložité. Ide stále o pozíciu tvárou v tvár, ale nebude to len o tom, že si nasadnete a budete posilňovať stehná. Nechajte, aby partner zdvihol nohy tak, že ostanú v ostrom uhle pod kolenami a päty pritiahne bližšie k zadočku. Vytvorí tak pre vás oporu a súčasne akúsi šmykľavku. Po nej sa prekĺžete aj k rozkoši a aj kontakt bude intenzívnejší.

OM

Poloha inšpirovaná meditáciou. Partner si sadne do pozície lotosového kvetu a vy si mu sadnete do lona. Objímete ho nohami aj rukami. Ste spolu v dokonalom spojení celým telom. Prepletení v absolútnom kontakte a je len na vás, či budete stúpať a klesať sama od seba, alebo vám rukami pomôže aj partner. Ide o veľmi intímnu polohu, kde si okrem milostného spojenia dráždite aj bradavky, telá, spojení ste rukami a priestor je aj na vášnivé bozky.

Magická fontána

Muž si sadne do pozície loďky. Teda sadne si na posteľ, alebo podložku, rukami sa oprie za chrbtom a nohy má v ostrom uhle pod kolenami, chodidlami na zemi. Vy si sadnete do rovnakej pozície oproti nemu. Spoločne tak budete mať prepletené nohy, kolená pri sebe a partnerov penis prijmete do seba v úplne inom uhle. Výhodou je, ak partnerov penis nie je úplne tvrdý, aby ste ho mohli pritiahnuť k sebe proti smeru erekcie. Avšak stojí to za to. Bude dráždiť priamo bod G a zistíte, že táto pozícia sa fontánka nevolá náhodou.

Čarodejník

Partner kľačí, vy ležíte. Uchopí vás za nohy pod kolenami, zdvihne do vzduchu a vnikne hlboko do vás. Vaše ramená sa opierajú o posteľ, chrbát síce máte vo vzduchu, ale cítite, ako sa vás partner zmocňuje a podopiera vás. Je to pocit istoty v istom zmysle aj istého odovzdania. Aj preto ženy tvrdia, že to je akoby muž s nimi skutočne čaroval. A čarovné preto majú aj vyvrcholenie.

Baletka

Pozícia na doma aj do exteriéru počas babieho leta. Partner stojí, vy oproti nemu a zdvihne vám len jednu nohu, ako baletke. Zospodu do vás prenikne. pritom si môžete pozerať do očí, čo je magneticky vzrušujúce. Skúste.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne polohy #Kamasútra #sexuálne hry

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...