Análny orgazmus. Nie je to len chiméra

Dosiahnuť ho môže každá žena. Len máloktorá sa k nemu vyberie. Vedie k nemu totiž cesta, na ktorej je potrebné odhodiť mnohé tabu. Výsledok ale stojí za to.

10.09.2020 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Konečník patrí spolu s mužským penisom, vagínou a klitorisom k najviac inervovaným častiam ľudského tela.
debata

Úplne iný orgazmus

Konečník patrí spolu s mužským penisom, vagínou a klitorisom k najviac inervovaným častiam ľudského tela. No a to znamená, že príroda toto miesto nevybavila ako centrum slasti iba preto, aby sme sa cítili lepšie pri rannej toalete. Mnoho žien, ktoré objavili čaro análneho sexu priznáva, že spolu s ním objavili aj úplne iný druh vyvrcholenia. Nie je totiž spôsobený obvyklou stimuláciou a líši sa aj pocit, ktorý vaše telo zachváti v porovnaní s klasickým vaginálnym a klitoriálnym orgazmom.

Doprajte si čas

Netreba ísť na veci hŕŕ. Omnoho lepšie bude, ak zabudnete na to, že sa chystáte na análny sex, alebo stimuláciu konečníka vibrátorom. Doprajte si s partnerom intímnu masáž, do ktorej jednoducho zapojíte aj konečník. Už len jeho jemná stimulácia po povrchu vás presvedčí, že túto časť tela sa rozhodne oplatí zapojiť do snahy o zvyšovanie rozkoše. Následne môžete postupovať odvážnejšie.

Nájdite bod A

Sexuologička Amy Baldwin hovorí, že pre uspokojivý análny orgazmus je nutné nájsť bod A. Ten sa nachádza vo vagíne smerom na strane k chrbtu asi 6 centimetrov po vniknutí. Ak ho však začnete dráždiť z druhej strany, teda zo strany konečníka, prichádza nevídaná eufória. Tento bod je veľmi ťažké simulovať pri análnom sexe penisom, ale s vibrátorom to pôjde veľmi dobre ako vám, tak aj vášmu partnerovi v rámci odvážnejších hier.

Nebude to na prvý raz

Amy Baldwin varuje všetky ženy s veľkými očami, aby nepodliehali predstavám, že zažijú análny orgazmus na prvý raz. Obvykle prichádza po niekoľkých milovaniach, experimentovaní a úplnom uvoľnení. Nezabudnite na dostatok lubrikantu a skúšajte. Na druhej strane aj nevydarený pokus je v sexe príjemnejší, ako sa o veci vôbec nepokúsiť. Pomôcť si môžete aj stimuláciou klitorisu. Konečné vyvrcholenie tak bude ako skutočná erupcia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #vibrátor #análny sex #bod A

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...