Michelle Obama opísala: Vzťah netreba pri problémoch hneď hádzať cez palubu

Manželia Michelle a Barack Obamovci začiatkom októbra oslávia 28. výročie sobáša.

09.09.2020 11:00
Michelle Obama, Barack Obama Foto:
Michelle Obamová s manželom Barackom Obamom.
debata (1)

Bývalá americká prvá dáma Michelle Obama už pred časom vytvorila vlastný podcast, v ktorom sa venuje aj zdraviu či vzťahom. Aktuálne však prezradila čo-to z vlastného manželstva. V rozhovore s americkým moderátorom Conanom O’Brienom odhalila tajomstvo jej čoskoro 28-ročného manželstva. 3. októbra totiž niekdajší prezident USA a jeho manželka oslávia 28. výročie svadby.

„Boli obdobia, kedy som chcela doslova vystrčiť Baracka z okna. Hovorím to preto, lebo človek musí vedieť, že pocity môžu byť naozaj intenzívne. To však neznamená, že by ste mali všetko zahodiť, keď nastanú nejaké problémy,“ vysvetľuje niekdajšia prvá dáma.

Podľa jej slov môžu náročné fázy vo vzťahu trvať aj dlhšie, ani to však nie je dôvod na to, aby manželia svoje spolunažívanie vzdali. „Môžu trvať roky,“ povedala Michelle Obama a dodala: "Mladé páry nedokážu čeliť takýmto výzvam a vzdávajú sa, pretože si myslia, že ich vzťah je rozbitý,“ vysvetľuje a dodáva, že aj ich vzťah s manželom prešiel takýmito fázami.

Aj preto odporúčanie z jej úst znie: „Doprajte si čas, aby ste sa navzájom spoznali po všetkých stránkach.“ Stretnúť podľa nej niekoho, s kým všetko do seba zapadne, nie je žiadna mágia, ale tvrdá práca. Je dôležité, aby si v začiatkoch vzťahu dvaja sadli v základných veciach – musia byť k sebe úprimní a čestní a navzájom sa na seba spoľahnúť. Potom treba nechať veci prirodzene plynúť, ako odporúča sympatická Michelle Obama.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Obama

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...