Prekročiť svoj vlastný tieň? Pre tieto znamenia náročná misia

Tak veľmi by som chcela to či ono... Odvaha urobiť prvý krok však častokrát chýba. Chcete vyskúšať dobrodružstvá, zmeniť prácu, opustiť nefunkčný vzťah...

08.09.2020 15:00
depresia, únava, žena, smútok Foto:
Opäť ste nenašli odvahu urobiť krok smerom k niečomu novému?
debata

Ale váš vnútorný hlas je niečo, čo vás zväzuje a priveľmi spútava. Prekročiť svoj vlastný tieň tak nie je vo vašich silách. Zvlášť ťažké je to pre tieto znamenia:

Kozorožec

Kozorožci sú veľmi premýšľavé znamenie, častokrát až priveľmi pohltení vlastnými myšlienkami. Chcú potešiť všetkých ostatných a málokedy myslia na seba. To ale znamená, že vlastné ciele len málokedy dosiahnu, pretože vždy je tu niečo dôležitejšie – hoci sa ich to ani bytostne netýka – rodina, priatelia, kolegovia – tí všetci zväzujú kozorožcom krídla.

Baran

Baran je zvyčajne mimoriadne tvrdohlavý a sebavedomý, ale v hĺbke ide o veľmi neisté znamenie. Bojí sa prelomenia zaužívaných stereotypov a veľmi ťažko prijíma zásadné rozhodnutia, ktoré sa ho priamo týkajú. Preto radšej dlhodobo zotrváva na svojom mieste, svoj tieň len tak neprekročí. Ale práve to baranovi bráni v tom, aby bol skutočne šťastný. Najlepšie by urobil, ak by pozbieral všetku svoju odvahu a odvážil sa robiť nové veci.

Vodnár

Vodnár je perfekcionista, ale o svojich vlastných schopnostiach vždy pochybuje. Akoby nevedel „predať“ svoje silné stránky, svoj talent… Skôr ocení on niekoho iného, akoby mal prijať kompliment či pochvalu a takisto prijať nejaké výhody. Prekročenie svojho vlastného tieňa pre vodnára znamená naučiť sa občas chváliť aj samého seba a takisto veriť svojim schopnostiam.

Lev

Lev je rád veľkou rybou v malom rybníku. S obľubou upriamuje pozornosť na všetko okolo seba, ale iba do momentu, kým si je stopercentne istý, že zvládol všetky úlohy, ktoré mu boli pridelené. Toto znamenie zverokruhu sa zdráha skúšať nové veci, pretože sa bojí zlyhania. Práve to ho delí od dosiahnutia úspechu vo veciach, ktoré sú preňho v niečom nové či neznáme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #sebavedomie #nedôvera #znamenie zverokruhu

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...