Najnebezpečnejšie miesto na sex v domácnosti? Až 90 percent sa zraní v...

Osviežiť bežný sexuálny život nie je vždy jednoduché. Mnohé páry sa o to snažia napríklad zmenou miesta. Skrátka neviazať sa len na priestor spálne a postele. Lenže, okrem nového vetra do plachiet vzťahu to môže priniesť aj nebezpečné situácie.

04.09.2020 15:05
sex, milovanie Foto:
Milostné aktivity v obývacej izbe či pracovni nie sú nezvyčajné, ale tiež prinášajú nebezpečenstvo.
debata

Spoločnosť End of Tenancy Cleaning London nedávno urobila prieskum na vzorke bezmála 2400 svojich klientov a online užívateľov, aby zistila, ktoré miesta v byte či dome si páry najčastejšie vyberajú na sexuálne aktivity a ktoré prinášajú najväčšiu hrozbu úrazu.

Výsledky pri prvej „otázke“ asi neprekvapia. Až 96 % opýtaných potvrdilo, že najbežnejším miestom na sexuálne aktivity je spálňa. Za ňou nasledovala s 85 percentmi obývacia izba a o desať percent menej získala kúpeľňa.

V zozname sa potom objavili aj miesta ako kuchyňa (69 %), povala (33%) či napríklad garáž (16 %) alebo pivničné priestory (6%).

V prípade nebezpečných miest na sexuálne aktivity v rámci príbytku potom jednoznačne zvíťazila už spomenutá kúpeľňa, ktorú si páry vyberajú na milostné aktivity pomerne často. Až 91 percent opýtaných totiž priznalo skúsenosť so zranením práve pri súloži v kúpeľni. Išlo najmä o menšie úrazy či ujmy v podobe otlačených a narazených prstov, udretia sa o časť nábytku, ale nechýbali ani ťažšie zranenia ako zlomeniny.

Druhým najnebezpečnejším miestom je potom kuchyňa, v ktorej nebezpečenstvo spôsobuje najmä množstvo kuchynského riadu, nože, ale aj poličky, dvierka či ostré rohy. Prekvapenie asi vyvoláva tretie najčastejšie miesto na zranenie pri sexuálnej aktivite a to je obývačka. Napriek tomu, že sa tam páry milujú často a s nadšením, aj tu dochádza k zraneniam, ktoré vraj nejakým spôsobom prekonalo až 75 percent opýtaných.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #zranenie #aktivita #miesto

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...