Šiesty zmysel? Tieto tri znamenia ho majú zvlášť silný

Občas sa stane, že v tej-ktorej situácii sa o slovo prihlási "šiesty zmysel". Práve tento čudný a nejasne opísateľný pocit dokáže v istej chvíli vyslať jasný signál do nášho mozgu - "Je to dobré, urob to" alebo naopak: "Radšej ešte počkaj".

03.09.2020 09:51
žena, smútok, rozchod Foto:
Dáte na svoj šiesty zmysel?
debata

Na šiesty zmysel sa niektorí z nás spoliehajú aj v čase zamilovania sa… Predsa len, sú znamenia zverokruhu, ktoré majú povestný „šiesty zmysel“ rozvinutý o čosi viac než ostatné znamenia. Patríte medzi ne?

Škorpión

Ľudia narodení v tomto znamení môžu svojim vnútorným pocitom, či šiestemu zmyslu, dôverovať o čosi viac než ostatní. Ak škorpión spoznáva nových ľudí, veľmi rýchlo „prekukne“ masku dotyčného a vie v ňom celkom jasne čítať. Balamutiť škorpióna alebo pred ním čosi skrývať je veľmi náročná misia, svojim pocitom prikladá veľkú váhu a dokáže vďaka nim „prekuknúť“ kohokoľvek. Ak s ním má dotyčný zlé úmysly či sa ho pokúša oklamať, žalúdok škorpióna je „ako na vode“.

Rak

Ľudia narodení v tomto znamení sú často plachí a utiahnutí skôr do úzadia, ale veľmi dobre vedia o svojom okolí. Majú akési „jemné antény“ a sú naozaj vnímaví, čo sa týka pocitov iných ľudí. Keď im ich šiesty zmysel napovie, že čosi nie je v poriadku, niečo nesedí, je to zvyčajne pravda. Rakom dokážu pocity „silne mávať“, preto potrebuje často veľa priestoru sám pre seba, aby si vo svojom vnútri dokázal všetko usporiadať.

Ryby

Či už v pracovných alebo vzťahových záležitostiach – ryby vždy dôverujú svojmu vnútornému pocitu a často sa im to vyplatí. Toto znamenie zverokruhu sa často utieka do svojho vysnívaného sveta a racionálne rozhodnutia sú pre ryby náročnou misiou. Pri nich vstupuje do hry vždy šiesty zmysel, ktorý rybám napovie, ktorým smerom sa uberať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Šiesty zmysel #rozhodovanie #tušenie #znamenie zverokruhu

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...