Randiť s psychopatom? Pri týchto by (ste) si možno dali povedať...

Základom partnerstva dvoch ľudí by mal byť vyvážený a vyrovnaný vzťah. Ale čo napríklad také randenie s psychopatom? Nie, to radšej neprosíme. A keď, tak naozaj len s tými z televíznych seriálov.

31.08.2020 15:30
Herečka Jodie Comer ako Villanelle v seriáli Na... Foto:
Herečka Jodie Comer ako Villanelle v seriáli Na muške.
debata (1)

Práve túto skupinu postáv a „obľúbených“ charakterov si vzal pod lupu OnBuy.com, ktorí nedávno uskutočnil prieskum o najatraktív­nejších psychopatoch z televíznej obrazovky a tiež o tom, s ktorými z nich by chceli opýtaní v ankete randiť. Výsledky vlastne ani tak úplne neprekvapili.

Medzi 2879 opýtanými úplne jednoznačne zvíťazila herečka Jodie Comer, alebo lepšie povedané jej postava Villanelle zo seriálu Na muške. Nájomná vrahyňa a psychopatka, na ktorej chémii a vzťahu s vyšetrovateľkou Sandrou Oh je postavená premisa seriálu, bola atraktívna až pre 81 percent opýtaných.

Hoci Villanelle jednoznačne zvíťazila, v zostave prvej desiatky najatraktívnejších psychopatov z televíznej obrazovky je len jednou z trojice ženských charakterov. Zvyšok tvoria muži. To možno tiež čiastočne potvrdzuje, že ženské pohlavie má väčšiu slabosť pre potenciálne nebezpečných partnerov.

zväčšiť Herec Penn Badgley na zábere zo seriálu You. Foto: SITA/AP
Herec Penn Badgley na zábere zo seriálu You. Herec Penn Badgley na zábere zo seriálu You.

Za Villanelle na druhom mieste (63 %) skončil herec Penn Badgley a jeho charakter Joe Goldberg zo seriálu You, tretím najatraktívnejším psychopatom je potom herec Manny Montana a jeho Rio zo seriálu Good Girls. Nevypočítateľný drogový díler, ktorý drží v hrsti ústredné trio ženských hrdiniek, si vyslúžil 57 percent hlasov od opýtaných.

V zozname potom nasledujú mená ako Lena Headey (predstaviteľka Cersei Lannister z Hry o tróny), Jeffrey Dean Morgan (ako Negan zo seriálu Živí mŕtvi), Ruth Wilson (ako Alice v seriáli Luther), Michael C. Hall (ako Dexter v rovnomennom seriáli) a Andrew Scott (ako Moriarty v seriáli Sherlock). Prvú desiatku uzatvorili dva charaktery zo seriálu Top Boy, ktorý je populárny najmä vo Veľkej Británii, kde anketa prebiehala.

zväčšiť Negan (Jeffrey Dean Morgan) zo seriálu The... Foto: AMC
the walking dead, negan, walking dead, živí mŕtvi, Negan (Jeffrey Dean Morgan) zo seriálu The Walking Dead.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #anketa #seriál #psychopat #Na muške

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....