Pravidlá skupinového sexu. Na swingers párty ich oceníte

Skupinový sex nepatrí k úplne bežným sexuálnym praktikám. Avšak nejde ani o moderný výstrelok. Orgie sú súčasťou ľudstva od nepamäti a rozhodne neskončili s pádom antického Ríma, ktorý sa nimi preslávil. Aj dnes však majú svoje pravidlá, ktoré je dobré poznať, kým sa vyberiete na akciu „každý s každým“.

28.08.2020 15:00
sex, erotika, intimity Foto:
Pri skupinovom sexe je základom užiť si spoločnosť.
debata (6)

Dobre si ujasnite, čo chcete

Ak ste single, prakticky toho veľa riešiť nemusíte. Ste slobodná a môžete si užiť na toľko spôsobov, ako sa len cítite. Vždy je však vhodné dopredu vedieť, čo od swingers párty očakávate. Vzrušenie, nové zážitky, skúsenosti, nebodaj priateľstvá? Majte v hlave upratané. O to viac, ak idete na podobnú akciu v páre. Pretože nikto nechce, aby sa noc rozkoší premenila na týždne a mesiace hádok, výčitiek až rozchodu. Chcete skúšať, pozerať sa, alebo len ostať spolu a užívať si atmosféru skupiny? Na všetko si odpovedzte spoločne.

Nátlak neexistuje

Nikoho nemôžete do skupinových aktivít nútiť. Tak ako nie každý fandí futbalu a basketbalu, tak ani skupinový sex jednoducho nie je pre každého. Preto ak nemáte spriaznenú dušu, ktorá je naladená rovnako optimisticky, radšej sa podobnej aktivity zrieknite. V opačnom prípade sa nebude cítiť dobre a môže to mať aj katastrofálne dopady na vzťahy.

Nemusíte so všetkým súhlasiť

Atmosféra je otvorená, sex všadeprítomný a očakáva sa, že nebudete puritánkou, ešte neznamená, že sa musíte na všetko podvoliť. Sú páry, ktoré prežijú swingers párty bez jedinej výmeny. Ale aj také, ktoré vyskúšajú celú „miestnosť“. Je len na vás, ako si nastavíte hranice. Nie je však pravdou, že pri skupinovom sexe sa musíte prispôsobiť všetkému. Rovnako máte právo odmietnuť partnera, s ktorým s rôznych dôvodov nechcete byť.

Chráňte sa za každých okolností

Pri skupinovom sexe určite nemáte čas s každým rozoberať jeho minulosť ani zdravotný stav. Preto je vhodné sa chrániť nielen pri samotnom sexe, ale napríklad aj pri orálnej stimulácii. Množstvo pohlavných ochorení sa totiž dá preniesť aj inak ako len pohlavným stykom.

Nejde o miesto na experimenty

Pri skupinovom sexe je základom užiť si spoločnosť. Nie je to miesto, aby ste skúsili sexuálne praktiky prvý raz. Preto je vhodné ak už máte skúsenosti s rôznorodými technikami zo súkromia. No a v skupine im dodáte len korenie vyššej účasti. V opačnom prípade môžete získať na prvotné experimenty nie najlepšie spomienky.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #milostný život #swingers party #skupinový sex

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...