Buď bude po mojom, alebo... Tieto znamenia sú priveľmi autoritatívne

Niektorí ľudia sú obzvlášť tvrdohlaví a autoritatívni. A zostávajú poriadne vykoľajení, ak sa čosi udeje bez ich súhlasu. O všetkom, čo sa v ich okolí deje, chcú mať prehľad. O ktoré znamenia ide?

24.08.2020 15:00
žena, nepríjemná, hádka, hnev, mrzutá, Foto:
tak to teda nie! O všetkom musím vedieť!
debata (2)

Lev

Lev je kráľom všetkého, aspoň tak vníma sám seba. Lev patrí medzi znamenia ohňa a to charakterizuje jeho osobnosť. Do všetkého sa púšťa s ohromnou vášňou a rád drží žezlo v ruke pri akejkoľvek činnosti. Leva by nikdy nenapadlo vzdať sa úlohy, kým nie je dokončená. Okrem toho je presvedčený, že dokáže urobiť všetko lepšie než ostatní a tak sa zväčša rád chopí vodcovskej pozície – kdekoľvek. Týka sa to súkromného života, aj pracovného. Či už ide o nový projekt v kancelárii či plánovanie dovolenky – lev musí vedieť o každom detaile.

Baran

Baranovi vládne planéta Mars. Je obzvlášť asertívny a chce dosiahnuť všetky svoje ciele. Preto sa snaží o to, aby všetko bežalo podľa jeho predstáv, nerád vidí v pozícii vodcu inú osobu. Či už vo vzťahu alebo v práci. Baran nastavuje smer a určuje všetky dôležité kroky. Málokedy sa vzdáva, za všetko preberá zodpovednosť a všetko má pod kontrolou.

Kozorožec

Kozorožec je mimoriadne inteligentný a ambiciózny, navyše aj veľký stratég. Je rodeným vodcom, čo sa odráža aj v jeho mimoriadne dominantnej a autoritárskej povahe. Kozorožec rád preberá zodpovednosť za všetko a všetkých. Neverí nikomu a všetko najradšej robí sám. V istých okamihoch to môže byť pre kozorožca vyčerpávajúce. Ak by sa vzdal, znamenalo by to, že stratí kontrolu nad vecami – to je preňho nepredstaviteľné.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...