Ste medzi nimi? Týmto znameniam prinesie jeseň veľkú lásku

Ste single? Ak patríte medzi nasledujúce znamenia zverokruhu, na jeseň sa váš stav zmení.

23.08.2020 07:00
láska, sex, vzťah, pár, bozk, milenci Foto:
Máte dôvod tešiť sa na jeseň?
debata

Baran

Baran sa môže už teraz pripraviť na neuveriteľne vzrušujúci čas. Venuša a Mars vytvárajú priam horskú dráhu emócií, ktorá vyvrcholí na jeseň. Toto znamenie zverokruhu rado koketuje najmä v období, kedy sa menia listy stromov na žlto. Baran sa čoskoro stretne s niekým naozaj neobyčajným. Ak to na začiatku nepreženie s emóciami, môže sa z toho vykľuť láska ako hrom.

Býk

Býk zatúži v sychravom a upršanom počasí po akomsi teple a bezpečí. Ak býk prekoná svoju tendenciu držať sa v úzadí a osmelí sa, na jeseň sa môže zoznámiť s človekom, ktorý prinesie do jeho života veľké emócie. Dokonca sa môže stretnúť s láskou svojho života, chce to len urobiť zopár krokov smerom k láske.

Lev

Single ľudia narodení v tomto znamení sa môžu tešiť na jesennú sezónu. Venuša sa postará o to, že do života im vstúpi hneď niekoľko potencionálnych životných partnerov. Už je len na levovi, aby si vybral to najlepšie, čo mu jeseň ponúkne. Treba zdôrazniť, že lev by si mal dopriať čas na preskúmanie všetkých možností a rozhodnutie urobiť uvážene a istým odstupom času.

Vodnár

Začiatok jesene sa vodnárovi bude zdať ako krásne a zábavné dobrodružstvo. Ale čoskoro vstúpi do jeho života človek, ktorý otočí jeho vnímanie o 180 stupňov. Žiadne dobrodružstvá či flirty, vodnár pocíti chuť skúsiť vážny vzťah! Človek, ktorého spozná na jeseň, mu život otočí celkom naopak, ale tým najkrajším spôsobom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #partner #jeseň #znamenia zverokruhu

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...