5 najdôležitejších kvalít dobrého chlapa

Ideálny muž neexistuje, ale určite existuje ten pravý pre vás. Randy Skilton je vzťahový expert, ktorý radí single ženám nájsť dobrého chlapa aj v zlom svete. Vytipoval niekoľko vlastností, ktoré ak muž má, bude reálne s ním prežiť pekný život.

21.08.2020 15:00
muž, úsmev, tablet, rada, tip, trik, prefíkaný Foto:
Je skvelé mať po boku partnera, ktorý pracuje na svojich snoch.
debata (2)

Vyzretosť

Kedysi sa odhadovala vekom. Aj preto mladšie ženy často inklinovali k starším mužom. Lenže vek je len číslo. Aj 25 ročné „ucho“ môže mať viac rozumu, ako uletený päťdesiatnik. Randy Skilton hovorí o emocionálnej vyzretosti: „Všimnite si ako reaguje pri drobnostiach. Ak mu donesú zlé jedlo, dlho trvá obsluha, alebo nevie nájsť miesto na parkovanie.“ Ak sa pri takýchto maličkostiach prejavuje nezrelo, rovnako bude nezrelý, aj keď pôjde o vážne vzťahové veci. Preto radí staviť na muža s rozvahou.

Cieľavedomosť

Je skvelé mať po boku partnera, ktorý pracuje na svojich snoch. V istom období možno viac, v istom menej. No má svoje ciele a vízie a s nimi spojenú vytrvalosť a chuť niečo v živote dokázať. Nielen prepínať programy v televízii a čakať, čo bude na večeru.

Kamarátstvo

Čo vám ostane, ak sexuálna aktivita poklesne, telo sa vám zmení, možno už nebudete vládať toľko ako dnes? Priateľstvo. Je pre vás partner tým najlepším kamarátom na svete? Randy Skilton tvrdí, že ak nie, rýchlo také kamarátstvo vybudujte. Pretože je základom dlhodobého vzťahu. „Za najlepšieho chlapa budete pokladať takého, kto bude váš najlepší kamarát. Máte spoločné záľuby, názory, videnie sveta. Pretože to zostane aj v čase, keď možno sexuálna stránka začne pokrivkávať,“ radí Randy.

Čestnosť

Fakt, že slovo robí chlapa by malo platiť aj vo vzťahu. Dobrý chlap dodrží čo sľúbi, môžete sa na neho spoľahnúť a rovnako na to, že vám nebude klamať. Budiť sa totiž vedľa polovičky, od ktorej neviete, čo čakať, nie je to najlepšie partnerské ráno. Preto ak pozeráte chlapovi do očí, hľadajte v nich aj úprimnosť, nielen krásu.

Láskavosť

Zlý chlapec, je dobrý chlapec. Ale akurát tak na dobrodružstvá a do postele. Podľa Randyho omnoho viac vo vzťahu oceníte muža, ktorý je k partnerke láskavý, milý, nežný a aj v 21. storočí v ňom ostal kus starého džentlmena. To je kvalita, ktorú oceníte dlhodobo. Prirodzene nie je na škodu, ak aj milý chlap vie po zotmení občas prejaviť svoju temnejšiu stránku. Potom už skutočne nemá ďaleko k ideálu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #vzťah #pozitívne vlastnosti #partner #povaha

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...