Neodhadnú svoje možnosti! Tieto tri znamenia často preceňujú sily

Bez ohľadu na to, či ide o prácu, šport alebo vzťahy... Niektorí ľudia riskujú bez ohľadu na dôsledky.

16.08.2020 13:00
žena, úsmev, pohoda, dovolenka Foto:
Nejaká výzva? Sem s ňou!
debata

Preceňujú svoje sily a za „hranice“ svojich možností sa vydávajú častejšie než ostatní. Ktorých znamení sa to týka?

Vodnár

Vodnár niekedy inklinuje k tomu, že sám seba preceňuje a dokonca viac, než je únosné. Je trochu nemotorný a naivný, pristupuje k určitým veciam ľahkovážne a koná bez toho, aby premýšľal. Iste, občas jeho konanie označujeme za spontánne, občas je však už za hranicou a svojimi výmyslami „obťažuje“ svoje okolie bez toho, aby mal zlý úmysel. Jednoducho, má to v krvi.

Strelec

Strelec je považovaný za dobrodružné znamenie zverokruhu, rád posúva svoje hranice, aby zistil, čoho je schopný. Strelec, ktorý neustále hľadá nové a nové vzrušenie, nechce byť obmedzovaný vo svojej slobode a v možnostiach, ktoré mu život ponúkne. To môže rýchlo viesť k problémom, najmä v priateľstve alebo vzťahu. Hranice pre strelca nič neznamenajú a sú tu len preto, aby ich prekračoval.

Blíženci

Milujú dobrodružstvo a rozmanitosť – občas až priveľmi. Ich úmyslom nie je niekomu ublížiť, ale častokrát sa to stane práve pre ich túžbu po výzvach. Sú blázni do nových dobrodružstiev a tak sa môžu každý deň nechať zlákať čímsi iným a výnimočným. Samých seba vidia ako dobrodruhov, neohrozených „bláznov“, ktorí musia preskúmať svet. Nie vždy však odhadnú svoje schopnosti a mieru nebezpečenstva, preto si často „popália“ prsty. Ale to ich nikdy od ďalších výziev neodradí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #možnosti #znamenie zverokruhu

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...