Dôvody, pre ktoré ženy ocenia mladšieho partnera. Nielen v posteli

Donedávna tabu, dnes žiadaná kombinácia. Mnoho žien sa rozhodlo prekročiť minulé stereotypy a našli si mladšieho muža. Rýchlo prišli na to, aká je to výhra. Pretože ako to už v živote chodí, najlepšie riešenie sú tie, ktoré nie sú tuctové.

15.08.2020 15:00
láska, partneri Foto:
Už to nie sú len muži, ktorí si hľadajú mladšie a atraktívne ženy.
debata (3)

Mladší partner a jeho výhody

Doktorka Milaine Alarie pôsobiaca v Montreale na Institut National de la Research Scientifique podrobila výskumu ženy vo veku od 30 do 60 rokov, ktoré mali intímny vzťah s mužom. Pritom musel byť minimálne o päť rokov mladší od nich. Závery sú šokujúce. Žiadna žena nenašla na takomto vzťahu nedostatky. Naopak, nevedeli si vynachváliť tri významné benefity. Kvôli nim sú dokonca ochotné vytrpieť aj nevraživé pohľady. Pretože vedia čo majú.

Sexuálna príťažlivosť

Už to nie sú len muži, ktorí si hľadajú mladšie a atraktívne ženy. Aj ženy priznali, že pekné mladé telo vyšportovaného muža je rozhodne atraktívnejšie, ako starnúce telo seberovného alebo staršieho muža. Priznali, že mladší muži sú atraktívni a sexuálne omnoho zdatnejší. Ženy pritom pociťujú intenzívnu sexuálnu túžbu aj v čase, keď sa na ich starších partneroch už príroda podpisuje zlyhávaním potencie. Mladší partner je tak náhradou, ktorá im dokáže priniesť skutočne nové sexuálne obrodenie.

Nie je to vzťah o povrchnosti

Aj keď je vonkajší vzhľad a telesná atraktivita príjemná, starším ženám lichotilo, že mladšieho muža dokázali upútať aj inak. Stali sa atraktívne v jeho očiach napriek tomu, že sa im na čele už objavujú vrásky a ani prsia nie sú dokonalé. Preto považovali mladšieho muža za skvelú spoločnosť, ktorá dokázala oceniť aj ich intelekt, skúsenosti a správanie dámy. Pre mnoho žien je to veľmi vzrušujúci pocit.

Dokážu sa naplno prejaviť

Nielen mladší muži priťahujú staršie ženy, ale aj mnohí mladší muži obdivujú staršie ženy a tu dochádza k unikátnej symbióze. Ženy si v postavení staršej užívali viac sexuálnej asertivity, ale aj skúseností. No a muži zasa uvítali, že žena môže byť sexuálne aj životne skúsenejšia. Jej skúsenosti a ich výdrž je niečo, čo sa dokonale kombinuje. Ženy, ktoré randia s podstatne mladšími vedia, akú iskru to zapáli v spálni.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #vzťahy #mladší muži #mladší milenec

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...