Farba spálne, vďaka ktorej budete mať viac sexu! Toto je zázračný odtieň

Verili by ste, že aj farba stien môže navodiť v spálni tú správnu sexuálnu atmosféru? Teda, tvrdia to aspoň výsledky prieskumu z roku 2016.

30.07.2020 15:01
čokoláda, láska, srdce Foto:
Karamelové a čokoládové tóny vzbudzujú vášeň.
debata

Vo Veľkej Británii sa skupina výskumníkov opýtala vzorky 2000 Britov, aké sú ich farby stien v spálni a ako často mávajú sexuálnu aktivitu. Výsledky boli viac než zaujímavé. Podľa nich sa totiž karamelové farebné tóny v spálni ukázali ako jasný životabudič, alebo ak chcete sexobudič!

Ako píše britský Daily Mail, zástupcovia štúdie veria, že dôvodom je asociácia medzi radosťou z konzumácie sladkého karamelu či čokolády, ktorá evokuje rozkoš a prináša vzrušenie. Aj preto sa práve pri týchto farbách stien odohráva vraj najviac sexuálnej aktivity. Konkrétne to bolo v priemere trikrát týždenne.

Zvodnosť karamelového odtieňa by podobným spôsobom mohla fungovať aj v dámskej bielizni, hoci tam prieskumy ukazujú, že mužov najviac priťahujú farby červená a čierna. U žien je to zase klasická čistá biela farba. Telové tóny, ku ktorým má karamelová najbližšie, však tiež vyvolávajú vášeň a vzrušenie.

Pri sexuálnej aktivite v spálni, ktorá sa odvíja na základe pôsobenia farieb, môžete tiež vyskúšať použitie vhodného svetla. V súčasnosti už totiž existuje niekoľko typov žiaroviek, ktoré dokážu vydávať rôzne farby svetelnosti a tiež modifikovať atmosféru. Alebo ešte môžete zhasnúť a oddať sa vášni len dotykmi rúk a s tušením toho, čo sa skrýva pod rúškom noci…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sex #aktivita #farba #karamel

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...