Nežné náznaky, ktorými mu poviete: Fakt sa mi páčiš

Ešte sa medzi vami len začína čosi prebúdzať? O svojich citoch mu povedzte nenápadne...

29.07.2020 13:00
láska na prvý pohľad - rande - partneri - dvojica Foto:
Máte odvahu hovoriť? Aj o láske?
debata

Pokúste sa o očný kontakt

Sedíte spolu v podniku, v prítomnosti ostatných ľudí. Cítite, že aj on sa pozerá na vás. V takejto chvíli sa pokúste o dlhší očný kontakt – pozrite sa mu priamo do očí a niekoľko sekúnd vydržte. Usmejte sa a naznačte mu aj bez slov, že sa vám páči.

Ukážte mu, že naňho myslíte

Ešte nie ste pár, ale by naňho myslíte neustále. Niečo sa medzi vami odohralo, ale nedokážete to pomenovať. Priznajte si, že vám chýba. Pošlite mu vtipnú fotografiu či príjemnú, povzbudivú vetu, ktorá mu počas dňa jasne povie: Niekomu chýbaš, niekto na teba myslí a teší sa na ďalšie stretnutie.

Spýtajte sa ho, ako sa má

Opýtajte sa ho, aký bol jeho deň a ako sa mu darí. To mu naznačí, že jeho pocity sú pre vás dôležité. Krátke: „Ako sa dnes máš?“ na rozbehnutie konverzácie stačí. Potom je to už iba vo vašich rukách, či navrhnete stretnutie po práci, či zostanete len cez pri písaní. Aj spôsob, ako zareaguje, vám napovie, či má podobný záujem ako vy.

Prezraďte mu niečo zaujímavé z vášho života

Od zdvorilostných fráz prejdite aj k osobnejším témam. Ale nevyzvedajte, skôr mu ponúknite nejaké informácie o vašom živote. Osobnejšie, ktoré ho možno pobavia, príjemné spomienky, ktoré v sebe nosíte a myslíte si, že stoja za zmienku. Vyhnite sa negatívnym veciam z vašej minulosti, konverzáciu držte na pozitívnej vlne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #očný kontakt

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...