Dotyky, ktoré sa oplatia počas milovania. Znásobia potešenie

Rukami sa nemusíte dotýkať len partnera. Pretože nasmerovať prsty na vlastné telo môže znamenať úplne iný rozmer potešenia. Vyskúšajte. Minimálne nič nestratíte, ale môžete získať úplne nové potešenie.

26.07.2020 07:30
sex, dotyk, muž, zvádzanie, gigolo Foto:
Dotýkanie sa je pri milovaní veľmi dôležité.
debata

Smer klitoris

Jednoznačne prvá voľba. Až 80 % žien zažíva orgazmus vďaka stimulácii klitorisu. To však nie je možné docieliť vždy klasickým milovaním. Preto môžete partnerove snahy uspokojiť vás podporiť aj sama. Pri polohe odzadu, pri misionárovi, prakticky pri akejkoľvek pozícii si môžete siahnuť na rozkrok a správne zatlačiť. Počas milostného aktu tým zvýšite vlastné potešenie a často si aj dopomôžete k vyvrcholeniu.

Skúste zadnú čas tela

Možno nie je análny sex práve tým, čo by ste vyhľadávali. Lenže zadok a okolie konečníka má celé spektrum nervových zakončení, ktoré spôsobujú pri dráždení slasť. Navyše úplne inú ako pri stimulácii lona. Tak prečo neskúsiť trochu masáž vlastného zadočku. Ako sedacieho svalu, tak aj konečníka. Možno zistíte, že spoločne s milovaním je práve táto kombinácia slasti tou, ktorá vám vždy chýbala.

Bradavky podľa vašej chuti

Nie je tajomstvom, že ženy dokážu dosiahnuť orgazmus iba vďaka stimulácii bradaviek. Preto ak túto časť erotiky zapojíte do milovania, budete zaručene spokojná. Muži nie vždy vedia, ako s vašimi prsiami narábať, preto im to zároveň môžete rovno aj ukázať. Skúste sa počas hier lásky dotýkať svojho poprsia presne tak, ako vám to robí dobre. Či už ide o jemné hladkanie, alebo niečo drsnejšie. Vy si vylepšíte zážitok a partner sa niečo naučí priamo pozorovaním. Je to skvelá kombinácia.

Dotyky po tele

Dotýkať po tele by sa vás mal samozrejme hlavne partner, ale nemusí len on. Pravdepodobne ani nepozná všetky vaše erotogénne zóny. Preto je fajn, ak mu ich ľahkým dotykom predstavíte. Ešte krajšie je, ak mu vezmete jeho dlane a dotýkate sa nimi sama seba. Uvidíte tie zimomriavky potešenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Telo #dotyk #potešenie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....